Aston Martin Top 10 Cup se blíží

Série Elite Tour bude v polovině listopadu pokračovat dalším závodem, kterým je Aston Martin Top 10 Cup. Kromě samotného závodu na úrovni ST** pro 10 nejlepších jezdců podle žebříčku ČSOB Poháru Jezdectví proběhne několik otevřených soutěží pro jezdce a koně bez omezení.

Konkrétně jsou připraveny 3 otevřené soutěže v sobotu od úrovně Z do S**. Nedělní program zahrnuje 2 soutěže bez omezení, po kterých bude následovat dvoukolová soutěž ST** pro vybrané jezdce žebříčku. Při nedělním závodu proběhne losování o hodnotné věcné ceny od našich partnerů.

Opatrný

Aleš Opatrný a Caruso - vítězové Bentley Praha Parkur Cupu.

 

Kromě Aleše Opatrného, vítěze hlavní ceny minulých závodů (Bentley Praha Parkur Cup), který bude toho času v Rakousku, potvrdila účast naprostá většina zbylých jezdců žebříčku. Diváci se mohou tedy těšit na opravdu špičkové klání.

Rozpis závodů byl již uveřejněn, na tuto akci je možné se hlásit v online přihlášce na stránkách www.elite-tour.cz a najdete jej též v příloze pod článkem. Pořadatel podmínil uspořádání závodů dokončením střechy a povrchu v druhé hale v areálu Equus Kinsky, takže se závodníci nemusí obávat, že by opracovávali své koně bez střechy nad hlavou.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.