Audi Christmas Masters za dveřmi!

Tuto neděli (13. prosince) se konají v hale Jezdecké školy Equus Kinsky další závody ze série Elite Tour – tentokrát vánoční Audi Christmas Masters. Ne všichni jezdci uložili své koně a sebe k „zimnímu spánku“, proto ještě bude skutečně na co koukat.

Hradištko

Jezdeckého pokeru se zúčastní mj. i Ludvík Jandourek.

 

Připraveny jsou celkem čtyři soutěže od stupně Z do S**, poslední soutěží bude Jezdecký poker, kterého se zúčastní šest jezdců – Ludvík Jandourek, Jiří Skřivan, Lenka Matunová, Jiří Luža, Jan Štětina a Martin Matějka. Tato divácky atraktivní soutěž by měla startovat po druhé hodině odpolední.

Pro ty, kdo by snad ještě neměli nakoupené vánoční dárky máme dobrý typ – můžete pokusit své štěstí a vyhrát hezké ceny v tombole. Buď tedy budete mít hezký dárek pro sebe, nebo můžete obdarovat někoho jiného. V doprovodném programu se představí Libuše Půlpánová ml. s DAF Ondrášem v drezurní ukázce, dále je naplánovaná voltižní ukázka, dog-dancing, sobí spřežení a mnoho dalšího.

Veškeré informace, předběžné startovní listiny, plánky parkurů a časový harmonogram závodů naleznete na www.elite-tour.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.