Cena města Pardubic tuto sobotu

První květnovou sobotu hostí pardubické dostihové závodiště Agrofert Park parkurové závody. Cena města Pardubice nabídne šest soutěží v různých stupních obtížnosti. Zkrátka nepřijdou ani jezdci v kategoriích hobby. Přihlášeno je více než 100 účastníků. Začátek je v 9 hodin. Nově lze na závodišti zakoupit také časopis Jezdectví.

Parkurové závody Cena města Pardubice patří k tradičním akcím, které zahajují sportovní sezonu na pardubickém závodišti. Nejinak tomu bude letos. Jen pět dní před startem prvního dostihového mítinku sezony, tedy v sobotu 3. května, se do soubojů nad parkurovými skoky vydá více než 100 koní a jezdců.

Na travnatém kolbišti se odehraje celkem šest soutěží pro koně a jezdce bez omezení. Sobotní parkury budou zahájeny kategoriemi HOBBY ve stupních obtížnosti ZM a Z, na které navážou další čtyři skokové soutěže pro jezdce s licencí od stupně obtížnosti Z. Nejnáročnější soutěž stupně S* - Cena města Pardubice je na programu dne jako poslední.

Start první soutěže je plánován v 9:00 hodin, startovní listiny budou vyvěšeny vždy jednu hodinu před zahájením příslušné soutěže.

Diváci mají vstup zdarma.

Parkurové závody Cena města Pardubice patří k tradičním akcím, které zahajují sportovní sezonu na pardubickém závodišti. Nejinak tomu bude letos. Jen pět dní před startem prvního dostihového mítinku sezony, tedy v sobotu 3. května, se do soubojů nad parkurovými skoky vydá více než 100 koní a jezdců. Na travnatém kolbišti se odehraje celkem šest soutěží pro koně a jezdce bez omezení. Sobotní parkury budou zahájeny kategoriemi HOBBY ve stupních obtížnosti ZM a Z, na které navážou další čtyři skokové soutěže pro jezdce s licencí od stupně obtížnosti Z. Nejnáročnější soutěž stupně S* - Cena města Pardubice je na programu dne jako poslední. Start první soutěže je plánován v 9:00 hodin, startovní listiny budou vyvěšeny vždy jednu hodinu před zahájením příslušné soutěže. Diváci mají vstup zdarma.Parkurové závody Cena města Pardubice patří k tradičním akcím, které zahajují sportovní sezonu na pardubickém závodišti. Nejinak tomu bude letos. Jen pět dní před startem prvního dostihového mítinku sezony, tedy v sobotu 3. května, se do soubojů nad parkurovými skoky vydá více než 100 koní a jezdců. Na travnatém kolbišti se odehraje celkem šest soutěží pro koně a jezdce bez omezení. Sobotní parkury budou zahájeny kategoriemi HOBBY ve stupních obtížnosti ZM a Z, na které navážou další čtyři skokové soutěže pro jezdce s licencí od stupně obtížnosti Z. Nejnáročnější soutěž stupně S* - Cena města Pardubice je na programu dne jako poslední. Start první soutěže je plánován v 9:00 hodin, startovní listiny budou vyvěšeny vždy jednu hodinu před zahájením příslušné soutěže. Diváci mají vstup zdarma.Parkurové závody Cena města Pardubice patří k tradičním akcím, které zahajují sportovní sezonu na pardubickém závodišti. Nejinak tomu bude letos. Jen pět dní před startem prvního dostihového mítinku sezony, tedy v sobotu 3. května, se do soubojů nad parkurovými skoky vydá více než 100 koní a jezdců. Na travnatém kolbišti se odehraje celkem šest soutěží pro koně a jezdce bez omezení. Sobotní parkury budou zahájeny kategoriemi HOBBY ve stupních obtížnosti ZM a Z, na které navážou další čtyři skokové soutěže pro jezdce s licencí od stupně obtížnosti Z. Nejnáročnější soutěž stupně S* - Cena města Pardubice je na programu dne jako poslední. Start první soutěže je plánován v 9:00 hodin, startovní listiny budou vyvěšeny vždy jednu hodinu před zahájením příslušné soutěže. Diváci mají vstup zdarma

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.