Češi na třetím Linci

První start českého reprezentačního skokového družstva je na pořadu dnes, a to na závodech v rakouském Linci. Na čtyřdenní akci se sjela opravdu výtečná konkurence - nechybí třeba Ben Maher, čerstvý vítěz Světového poháru Christian Ahlmann, Natale Chiaudani, Helena Lundbäck, Katharina Offel, Pius Schwizer a další.

Aktualizace 14. 5. 21.20 HOD: V túře pro juniory startovala Lucie Krulichová, přičemž s Nikolou obsadila 4. místo v silné konkurenci.

Aktualizace 14. 35 HOD: Čtvrtá dvojice absolvovala se dvěma chybami. Aleš Opatrný s Carusem chyboval stejně jako J. Luža na trojskoku (A, B)

 

Aktualizace 13. 50 HOD: Třetí dvojice absolvovala s chybou. Jiří Luža s Ronaldem-S chyboval až na poslední překážce, trojskoku (B). Podle dole připojených kvalifikačních podmínek na ME v Madridu by měl mít splněnu podmínku účasti na podzimní evropský šampionát!

 

Jako první nastoupil Josef Kincl s Cascarem, osudnou se jim stala zeď za vodním příkopem. Na stejném skoku bohužel skončila také Nathalie Crnková s Congo Kingem.

 

Výsledky najdete na tomto odkazu.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.