ČSP 2015: VC Brna pro M. Kluse, žebříček pro V. Treteru

Ve dnech 1. - 3. května se v areálu Veveří v Brně konalo druhé kolo Českého skokového poháru 2015. Aktualizace 3. 5. Velkou cenu vyhrál Marek Klus s Lordanou 1, druhé místo pro J. Jindru a Ascobara a třetí patří D. Bittnerové a Vanesse 5. 4. 5. 9:30 HOD: V čele žebříčku ČSP V. Tretera - přečtěte si o něm v článku s názvem Prima sezona v květnovém Jezdectví! CJC vedou M. Kořínek a D. Vegrichtová a AT K. Javorská.

NEDĚLE

125 cm - 1. a 2. M. Řezníček - Satisfaction a La Carela. Finále Amateur Tour pro Jakuba Šalka a Merru. Finále Czech Junior Cupu pro Denisu Vegrichtovou a Jettu. Velkou cenu vyhrál Marek Klus s Lordanou 1, druhé místo pro J. Jindru a Ascobra a třetí patří D. Bittnerové a Vanesse 5.

 

SOBOTA

ZL - K. Svěráková a Leona 4, Amateur Tour - J. Šalek a Merra, 125 cm - M. Řezníček a Le Carela. Czech Junior Cup - D. Vegrichtová a Jetta.

135 cm - M. Řezníček a La Carela, 2. L. Jandourek a Good Girl, 3. P. Adam - Camouflage.

 

PÁTEK

ZL - L. Jandourek a Doncarlos, Amateur Tour - I. Bumbová a Lady Volteir, 120 cm - E. Weagová a Lougherne Cool Running, Czech Junior Cup - M. Kořínek a Vigo 1, 130 cm - L. Jandourek a Good Girl.

 

Rozpis, startky a výsledky zde

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.