Čeští voltižéři na ME v Ebreichsdorfu

Ve dnech 29. 7. až 4. 8. se v jezdeckém areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu uskuteční evropský šampionát ve voltiži. Chybět nebudou ani čeští reprezentanti.

Aktualizace 4. 8. 15:50 HOD: Lukáš je po sobotním výkonu na 6. příčce, juniorům se bohužel příliš nedařilo.

Celé dění sledujte v blogu A. Videnkové.

Aktualizace 3. 8. 18:20 HOD: Dnes začaly první finálové sestavy juniorů. Naši oba zástupci zajeli velmi dobře - Marek je po povinné na 8. místě a Iva na 11.

Svou první volnou odstartovali také senioři. Bohužel Jana Bartoňková se rozhodčím až tak nelíbila, a tak po prvním kole končí a do finále nepostupuje.

Lukášův Danny Boy už zvládl halu mnohem lépe, ale jak říkal Lukáš - "dnes jsem jel pro koně". Nicméně i tak to byl velmi pěkný výkon a Lukáš postupuje do finále ze 4. příčky.

Celé dnešní dění sledujte v blogu A. Švanové.

Aktualizace  2. 8. 14:20 HOD: Kdo postupuje a kdo ne do finálových jízd? Dozvíte se v blogu Andrey Švanové.

Včera proběhly první soutěže skupin, a to jak juniorských tak seniorských.

Ve skupinách máme jen jedno zastoupení v podobě juniorské skupiny z Albertovce.  Ti nastoupili na start hned jako druzí. Sestava byla zajetá docela v pohodě, nicméně až tak dobře nebyla ohodnocena a tak nakonec Albertovští zaujali 6. místo.

Dále pokračovaly volné sestavy juniorských žen. Napětí u koní je velmi znát, a tak jsou starty u většiny spíše opatrné. Bohužel soutěž končí pro Elišku a Verču.

Nejlépe se nakonec vedlo opět Ivě, která jediná postoupila do finále a zítra bude startovat z 10. pozice.

Velké zklamání přišlo u juniorských mužů, ve které se vkládaly naděje na postupy do finále. Ale bohužel – hoši se nám nějak vylekali a oba docela pokazili. Ale nicméně pokazili i větší favorité a tak alespoň Marek Hablovič se postaví zítra na start finálové povinné. Denise už čeká jen skupina.

Dnes nás mimo jiné čekají volné sestavy seniorských mužů, žen a juniorských skupin.

Aktualizace 31. 7. 18:45 HOD: Dnes začaly první jízdy. nejlepší české umístění je zatím 12. místo. Odkaz na výsledky zde.

 

Přehled českých reprezentantů najdete na informačním letáku v příloze pod čánkem.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.