Finále Equitum jumping festivalu již v sobotu

Srdečně Vás zveme na finále Equitum jumping festivalu (hobby soutěže) štědře dotovaném firmou Equitum jezdecké potřeby, konající se tuto sobotu 8. října od 9:00 hodin. Dalším sponzorem pro toto finále bude firma Casco, která věnuje nejlepším závodníkům kvalitní moderní bezpečnostní přilby. Jak probíhala kvalifikační kola, prozradí článek.

Během tří kvalifikačních kol Equitum jumping festivalu, pořádaného ve stáji Václav v Horní Suché, se v křížkovém parkuru nejlépe dařilo z 22 dvojic Matějové Barboře s klisnou Sheila (stáj Pavel Hanzelka), v parkuru (70 cm) pak ze 34 dvojic přesvědčivě zvítězila Lyčková Marie s ponym Dollom Sharivari (Equicentrum Hrabová) a nenechala se zahanbit ani její maminka Barbora Lyčková, která získala nejvíce bodů v parkurech do 80 cm a to ze 49 dvojic.

Dvoufázové skákání 90/100 cm ovládla klisna OK Bodegita, v jejímž sedle se vystřídali jezdci Břenek a Metzkeová, startující za JK Cento Bruzovice. Ve dvoufázovém skákání 100/110 cm nenašla přemožitele zástupkyně stáje JLB Komorní Lhotka Barbora Gryžbonová s Uniqou a nejlepším veteránem se stal Vladimír Dušek s Xantosem reprezentující Hermelín klub Nový Jičín.

Srdečně Vás zveme na finále tohoto seriálu hobby soutěží štědře dotovaném firmou Equitum jezdecké potřeby, konající se tuto sobotu 8. října od 9:00. Dalším sponzorem pro toto finále bude firma Casco, která věnuje nejlepším závodníkům kvalitní moderní bezpečnostní přilby.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.