Finále seriálu Fiat Channel Star již tento víkend

Jezdecký areál Zduchovice srdečně zve na finále jezdeckého seriálu závodů Fiat Channel Star 2012 konané 8.-9. září. Jezdci se ve finálových kolech podělí o finanční výhry v hodnotě 42 000,- Kč. Pro prvních pět umístěných v žebříčku jsou připraveny ceny v celkové hodnotě 66 000,- Kč (pro všechny kategorie celkem), poháry a vítězové navíc obdrží deku s logem seriálu.

Aktualizace 7. 9. 11:30 HOD: Z důvodu velkého množství přihlášených byl v sobotu posunut start na 6:30!

Soutěž č. 1. zůstává na styl, jinak všechny ostatní soutěže budou na čas bez rozeskakování!

V neděli se bude začínat v 7:30 hodin a všechny soutěže budou na čas bez rozeskakování.

Původní článek:

Mimo tato finálová jezdecká klání lze opět očekávat kvalitní catering, který se již ve Zduchovicích stal standardem a ne pouze něčím výjimečným. O chod letní restaurace se opět postará Novoměstský pivovar (www.npivovar.cz), který nabídne širokou škálu teplé kuchyně a nápojů.

Díky systému finálového bodování jsou šance na vítězství a medailová umístění stále otevřené. Jelikož se jedná o poslední kolo tohoto seriálu, bude během víkendu rozdělen větší počet bodů, než tomu bylo v předchozích kolech. V sobotu se jezdci mohou těšit na dvojnásobný počet bodů a v neděli dokonce na trojnásobky. Každý tak má stále šanci na vítězství.

Připraveny jsou opět soutěže pro jezdce na pony (8 – 16 let), děti, juniory, mladé jezdce, jezdce do 25 let a jezdce starší 25 let (kteří však v letech 2011 a 2012 nepřekonali parkur stupně "S"a vyšší). A i při finále budou všechny soutěže otevřené pro jezdce a koně bez omezení.

V letošním roce slaví bodovací seriál FIAT CHANNEL STAR 2012 již krásné sedmé narozeniny. To vše zejména díky partnerům, sponzorům a nadšencům, kteří podporují naši ideu. Hlavní myšlenkou seriálu je umožnit především pony jezdcům, dětským, juniorským a mladým jezdcům soutěžit se soupeři stejné kategorie a porovnat si tak své kvality se sobě rovnými.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.