GCT 2015: Antverpy pro Simona Delestre

Druhá etapa světového nejbohatšího skokového seriálu Global Champions Tour 2015 proběhne v termínu 22. - 25. dubna v belgických Antverpách. Závody přivítají osm z deseti nejlepších jezdců světa a jistě pro diváky připraví atraktivní podívanou. Loňský vítěz Grand Prix, McLain Ward, do Belgie nezavítá. Komu letos padne šťastná karta a odveze si první místo z GP? Sledujte LGCT na twitteru a dozvíte se další informace! Aktualizace 25. 4. 15:10 HOD: Soutěž 145 cm vyhrál Ir Darragh Kenny s Belle Rock. V 18:15 začíná Grand Prix (startka). Sledujte dění online nebo ve 23 hodin na Eurosportu. 23 HOD: GP pro Simona Delestre a ryzáka Ryana Des Hayettes. 26. 4. 14:35 HOD: Fotky a videorozhovory zde.

Sobota 25. 4.

Soutěž 145 cm vyhrál Ir Darragh Kenny s Belle Rock, 2. Abdullah Al Sharbatly a Domingo a 3. Gregory Wathelet a Eldorado van het Vijverhof.

Grand Prix pro Simona Delestre a ryzáka Ryana Des Hayettes, 2. Hans-Dieter Dreher a Embassy II a 3. Edwina Tops-Alexander a Lintea Tequila.

 

Vítěz Grand Prix - Simon Delestre a Ryana Des Hayettes. Foto Stefano Grasso

 

Vítěz Grand Prix - Simon Delestre a Ryana Des Hayettes. Foto Stefano Grasso

 

Pátek 24. 4.

155 cm pro Kevina Stauta a Quismy Des Vaux H D C, 2. brazilská dvojice Marlon Módolo Zanotelli a Zerlin M a 3. Egypťan Karim El Zoghby a Colour Girl.

 

Čtvrtek 23. 4.

145 cm pro Abdullaha Al Sharbatly a Dominga a soutěž 150 cm pro Brazilce Marlona Módolo Zanotelli s koněm Zerlin M.

 

Středa 22. 4.

Ve středečním bariérovém skákání "Six Bar" zvítězil Belgičan Pieter Clemens s koněm Cassino. 2. Karline De Brabander (BEL) a Fantomas de Muze, 3. Olivier PhilIppaerts (BEL) a Game Boy D 10.

 

Seznam přihlášených zde

Online přenos

Stránky GCT

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.