Global Champions Tour 2018 - Hamburk: Prague Lions na 12. místě

Od 10. do 12. května hostí Hamburk pátý závod seriálu Global Champions v parkurovém skákání. Na seznamu přihlášených nechybí velká domácí jména jako jsou Marcus Ehning, Christian Ahlmann nebo Ludger Beerbaum. Závodit bude také nová světová jednička Harrie Smolders. Tým Prague Lions je v Hamburku ve složení Anna Kellnerová, Nizozemec Gerco Schröder a Němec Holger Wulschner. Více uvnitř.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Prague Lions čeká páté kolo Global Champions - tisková zpráva.

 

Sobota

Druhé kolo týmové soutěže bylo na programu v sobotu. I s jednou chybou na překážkách nakonec zvítězil tým St Tropez Pirates (Pieter Devos, Laura Klaphake). Druhé místo obsadil s pěti trestnými body celkově tým Valkenswaard United (Maurice Tebbel, Jur Vrieling, Marcus Ehning). Třetí příčku udržel z prvního kola tým Shanghai Swans. Druhé kolo se vůbec nepovedlo týmu Berlin Lions, který byl po prvním kole na druhém místě. Ve druhém kole dvojice Philipp Weishaupt a Ludger Beerbaum inkasovala celkem 20 trestných bodů a propadla se až na 14. příčku. Za český tým Prague Lions nastoupili do druhého kola Gerco Schröder a Anna Kellnerová. S celkovými 15 trestnými body nakonec tým Prague Lions zůstal na 12. místě. Kompletní výsledky najdete zdeTisková zpráva.

 

Čtvrtek

První soutěž do 145 cm vyhrál belgický jezdec Jos Verlooy s Japatero VDM, který o tři desetiny porazil švýcarského jezdce Martina Fuchse v sedle koně Cristo. Třetí se umístil domácí jezdec Karel Cox a Evert.

Hned dvěma týmům se podařilo v následující soutěži prvního kola Global Champions League překonat nástrahy parkuru vysokého 155 cm bezchybně. V lepším čase zvítězil tým St Tropez Pirates (Laura Klaphake, Pieter Devos) před Berlin Eagles (Ludger Beerbaum, Philipp Weishaupt). Třetí příčku s jedním trestným bodem obsadili Shanghai Swans (Shane Sweetnam, Pius Schwizer). Prague Lions ve složení Anna Kellnerová a Holger Wulschner obsadili s celkovými šesti trestnými body 12. příčku. Průběžné pořadí po prvním kole najdete zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.