Mezinárodní léto ve Wiener Neustadtu

V jezdeckém areálu rodiny Steinbrecher na okraji Wiener Neustadtu, kde nyní působí i Aleš Opatrný, se konají nejenom halové, ale i venkovní závody. Tým organizátorů nyní zve na červencový Equestrian Summer Circuit, dvoje dvouhvězdové mezinárodní skokové závody za sebou, a to v termínu 24. -29. 7. a 30. 7.-5. 8. Jim předcházejí závody na národní úrovni, CSN B (1,10 m - 1,45 m)  o víkendu 13.-15. července. Na národní závody se mohou jezdci hlásit sami, na CSI** přes svoji národní federaci. Rozpisy najdete uvnitř článku, v červencovém Jezdectví se o areálu dozvíte více. 

Aktualiazce 6. 8. 15:15 HOD: Ve čtvrteční Grand Prix mladých jezdců zvítězila Nathalie Crnková a Congo King. Ve dvou hlavních soutěžích zvítězili Thomas Frühmann a Stefan Eder, Aleš Opatrný a Galapagos se umístili na druhém místě v nedělní soutěži Six Bar.

Aktualiazce 1. 8. 23:30 HOD: Středeční vítězství a třetí a čtvrté místo zaznamenala Česká republika. Nejdříve mezi více než 50 šestiletými koňmi dovedl Aleš Opatrný do vítězného konce jízdu v sedle Lily Beach a na 3. místě skončil V. Tretera s Anabel v. K. V túře pro děti skončila jako čtvrtá Barbora Kejvalová a Rotterdam.

Aktualiazce 31. 7. 21:25 HOD: Druhý týden začal pro ČR 4. a 5. místem. Nejdříve se v juniorské soutěži dařilo T. Šalkové s Torem a poté v túře pro mladé jezdce skončila pátá N. Crnková a Congo King. Zde najdete výsledky.

Aktualiazce 29. 7. 19 HOD: Ve finále Big Tour skončila Z. Zelinková a Corneta na 14. m. V hlavní soutěži dne jednou chybovaly a nedostaly se tak do rozeskakování. V předcházejících dvou soutěžích Small Tour (125 cm) se nejvíce dařilo A. Půlpánové - v té první s Clear Jolie skončila 8., ve druhé se Silkanou jako 5. V ranní 140 se nejlépe dařilo B. Tomanové, když s Cojackem dokončila bezchybně na 26. místě. Konečné výsledky jsou zde.

Aktualiazce 28. 7. 23:00 HOD: Zuzana Zelinková a klisna Cotton Candy vyhrály derby a 2300 eur! V sobotu se dařilo také A. Opatrnému, který s Little Simbou zvítězil ve finále pro pětileté koně. Ve včerejších soutěžích se nejlépe umístila B. Tomanová, kdyz ve střední túře měla s Cojackem na kontě jen 3 trestné body a ve velké túře jí zůstalo na kontě 9 tr. b. (Careful FJ). N. Bielíkové s Calerim se ve druhém oddělení střední túry podařil bezchybný parkur (8.)

Zuzana Zelinková. Foto www.v-media.at

25. 7. 22 HOD: Dnes A. Půlpánová svoji soutěž dokonce vyhrála!

Aktualiazce 24. 7. 20:40 HOD: Nejlepší výkon z Čechů podala mezi juniory A. Půlpánová a Chicco (2.) a mezi mladými jezdci B. Vojtková s Carusem (4.)

Vítězka Junior Tour Melanie Buchner. Foto www.v-media.at

Aktualiazce 24. 7. 15:30 HOD: Dnes závody začínají soutěžemi pro mladé koně. Výsledky najdete zde.

Aktualiazce 18. 7. 13 HOD: Na národních závodech v nižších soutěžích se našim dařilo včetně čtyř vítězství T. Plachého a P. Vachutky. Kromě nich se umsítili i V. Tretera a L. Krulichová. Výsledky najdete zde.

Kontakt a stránky pořadatele najdete zde.

 

Malebný areál bude v červenci dějištěm velkých mezinárodních závodů

 

Součástí areálu je vodní nádrž...

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.