Na CSIOChJYP/CSIJ v Manerbiu sestavíme i juniorské družstvo

Šestice českých jezdkyň zavítá do lombardského Manerbia (provincie Brescia). V soutěžích pony bude startovat N. Grünthalová, v juniorských (O) se k ní přidá I. Hronová, K. Kubrická, A. Půlpánová a T. Šalková, do soutěží CSI je přihlášena A. Kellnerová.

N. Grünthalová nastoupí se dvěma pony (PRIMUS DE L' AUBE, BEAUTY) a NIAGAROU LA JUST. A. Půlpánová startuje s klisnou společnosti Oldstaj DESTINY VAN DE N. a se dvěma koňmi Ing. J. Martince  DINARO a QUEEN C. T. Šalková se účastní s TOREM a FATIMOU 7, K. Kubrická pouze se ŠEJNOU 1, Ivana Hronová se třemi koňmi (LENTIMUS, TIMPEX ABRAND, LUCKY LIFESTYLE), stejně jako A. Kellnerová (KANNELLE DE LA BAIE, WINSTON - G, ODYSSEA).

Aktualizace 30. 10. 20:50 HOD: Přidány kompletní výsledky. V GP pro pony skončila N. Grünthalová se 12 tr. b. jako 13., nejlépe z našich v juniorské GP dopadla s 5 tr. b. Iva Hronová též na 13. místě.

Aktualizace 28. 10. 18:50 HOD: Přidány výsledky pátečních Pohárů národů. Naše juniorské družstvo skončilo třetí ze tří.

Aktualizace 28. 10. 14:30 HOD: Přidány výsledky čtvrtečních 16 soutěží. Naše jezdkyně mimo jiné nasbíraly jedno třetí, dvě čtvrtá, jedno páté a dvě sedmá místa.

Výsledky najdete zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.