Ochutnávka z Jezdectví: Rozpočet ČJF

Ani v době uzávěrky červnového čísla k 23. květnu nemá Česká jezdecká federace schválený rozpočet na rok 2018. Jaké jsou tedy v rozpočtu navrhovány hlavní položky a jejich srovnání s rokem 2017 přinášíme v tabulce v červnovém čísle. Z ní můžeme vyčíst, že oproti loňskému roku je méně peněz v kapitole Vzdělávání, naopak více v kapitole Reprezentace nebo Marketing. 

 

Dne 10. 4. pro- běhlo zasedání VV, z něhož byl „už“ někdy po půlce května zveřejněn zápis. O rozpočtu se v něm hovoří zde: „Olga Plachá informovala o vývoji přípravy definitivní verze rozpočtu ČJF na rok 2018 k projednání a schválení Radě ČJF. Především se jedná o promítnutí objemu dotací z programů REPRE, TALENT a ČINNOST SPORTOVNÍHO SVAZU dle ozná- mených rozhodnutí MŠMT. Vedle toho byly zahrnuty plánované příjmy oblastí, stejně tak identifikovány plánované provozní výdaje. VV doporučuje v rámci rozpočtu nepracovat s odpisy.

Dne 10. 4. proběhlo zasedání VV, z něhož byl „už“ někdy po půlce května zveřejněn zápis. O rozpočtu se v něm hovoří zde: „Olga Plachá informovala o vývoji přípravy definitivní verze rozpočtu ČJF na rok 2018 k projednání a schválení Radě ČJF. Především se jedná o promítnutí objemu dotací z programů REPRE, TALENT a ČINNOST SPORTOVNÍHO SVAZU dle oznámených rozhodnutí MŠMT.  Více v červnovém Jezdectví!


 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.