Seznamte se: Daniel Bluman

Díky dvěma starším bratrancům začal Daniel Bluman jezdit ve třech letech. Jezdectví si postupně natolik oblíbil, že se stalo jeho životním stylem. Jako mladý jezdec závodil doma v Kolumbii, Německu a také v USA. V roce 2007 se natrvalo usadil ve Wellingtonu na Floridě a začal svoji kariéru jako profesionál.

V roce 2010 založil Bluman Equestrian spolu se svými bratranci Markem a Ilanem, kteří se k němu přidali. „Měl jsem docela dlouho pouze jednoho koně. Abych pokryl výdaje, tak jsem jezdil koně dalším lidem, nakupoval a prodával koně, trénoval a hlavně jsem měl štěstí, že jsem vyhrál velké peníze v několika bohatě dotovaných závodech, což mě pomohlo financovat moji kariéru,“ říká Daniel.

 

Dodatečně Danielovi gratulujeme k pátečnímu vítězství a zisku 212 000 dolarů v Rolex U.S. Open CSI3* Grand Prix v newyorském Central Parku, o kterém jsme psali v článku na webu.

 

Danielovým vzorem je kanadský jezdec Eric Lamaze a brazilec Nelson Pessoa. Nejvíce si váží své účasti na olympijských hrách v Londýně v roce 2012, kde dokončil na 20. místě v jednotlivcích.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.