Zámecké dostaveníčko v Holešově

Tradiční zářijové závody v Holešovském zámeckém parku se uskutečnili pod záštitou ministra zemědělství Ing. M. Jurečky a hejtmana Zlínského kraje MVDr. S. Mišáka. Parkury umístěné v netradičním sportovním prostředí, kde travnaté kolbiště lemuje zámecký park a nedaleko vidíte Holešovský zámek již 9 let patří k místu, kde si dávají závodní dostaveníčko jezdci nejen ze Zlínské oblasti ČJF.

Tedy již IX. ročník přivítal bohaté pole startujících od ZM do L. V nejvyšší soutěži „O pohár města Holešova zvítězila Ing. L. Brabcová s klisnou Vidarou (JS pod Hostýnem), kterou si od obsednutí připravuje sama. 

I nižší soutěže se staly převážně kořistí dívek a žen, v ZL zvítězila M. Švecová s Sochi a  v ZM si žlutou pentli odvezla N. Mikulková s Starlight . V  Z na stupních vítězů stanul P. Koláček se Senlly.

Protože zástupci zlínské oblasti již několik let úspěšně přeshraničně spolupracují se slovenskými přáteli, tak ani letos zde nechybělo úspěšné ukončení ročníku „Poháru moravsko-slovenského přátelství“. Tentokrát vítězný pohár zůstal v česku a  do JK Pálava Popice si ho odvezl P. Koláček za své výkony s koněm S-CLASSIC. 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.