Koně v akci 2018 i s českým teplokrevníkem

O týden dříve 25. - 26. srpna, než byli její fanoušci zvyklí, se letos koná mezinárodní výstava KONĚ V AKCI. A bude to výstava s mnoha historickými milníky a také velkými oslavami. Sama výstava totiž slaví 20. jubileum. A protože rok 2018 je také rokem oslav 100. výročí vzniku samostatného Československa, ponese se i mezinárodní výstava v duchu PRVNÍ REPUBLIKY. A aby toho nebylo málo, své 25. narozeniny slaví také pořadatel výstavy Dostihový spolek a.s.

Výstava KONĚ V AKCI je největším setkáním koní a lidí v domově slavné Velké pardubické. Shledání koní a lidí v takové míře a rozsahu, jaké nabízí výstava Koně v akci, je v České republice ojedinělé a rekordní.

Jste zvědaví, jaký program jsme pro Vás letošní jubilejní ročník výstavy připravili? Již teď se můžete těšit na řadu nových i známých tváří.

A to zdaleka není vše! Program bude opět nabitý šampionáty, ukázkami jezdeckých, sportovních a pracovních dovednostní koní a také zábavou pro malé i velké návštěvníky výstavy!

Koně v akci s fantastickou novinkou, aneb večerní show s kapelou COP!

Poprvé ve dvacetileté historii mezinárodní výstavy Koně v akci čeká na její návštěvníky večerní program! V sobotu 25. srpna se závodiště změní v arénu, ve které kromě koňské ohňové show zazáří například slavná bluegrassová kapela COP. Večerní show s kapelou COP začíná v 19:00 hodin. Otevře jí písničkář Honza Vopařil, na něj naváže vtipná westernová pohádka na koních Mrazík. Od 20:00 hodin bude hodinu a půl podium patřit bluegrassové kapele COP, která letos slaví 40. výročí založení. Noční oblohu pak ozáří koňská ohňová show v podání Johana Spáčilová a Česká Barokní Společnost. A až do pozdních nočních hodin můžete tančit na country bálu s kapelou NABOSO. Více v tiskové zprávě.

 

Aktualizace 22.8.: Jubilejní 20. ročník výstavy Koně v akci se na pardubickém závodišti odehraje o nastávajícím víkendu, tradiční pozvánkou na něj budou KONĚ NA NÁMĚSTÍ. Průvod krajským městem a program na Pernštýnském náměstí je připraven už na pátek 24. srpna 2018. Podrobnosti v tiskové zprávě.

Aktualizace 21. 8.: Na výstavě zve také Svaz chovatelů českého teplokrevníka, neboť zde v sobotu odpoledne proběhnou celostátní přehlídka 3letých klisen ČT a přehlídka hříbat ČT ročníku 2018. Uvidíte tyto koně ČT:  

ČT: Corrine de Lune, Ornesca, Granada, Alegra, Filomena, Mia Wallace, Luna-D, Caretina, Valencia hřebečci: Montreal, Patriot, Cassian, Iniestar, Gift (ZO-Gö) klisničky: Camellia Rosetta Claire, Trefa, Adeline, For Guidams Rose, Calengina, La Luna SL, Inés, Little Witch VH, Amanda hřebci: Babylon van Lange Weeren, Phill, Benaggio, Galandro ZH, Cody

Corrine de Lune, Ornesca, Granada, Alegra, Filomena, Mia Wallace, Luna-D, Caretina, Valencia

hřebečci: Montreal, Patriot, Cassian, Iniestar, Gift (ZO-Gö)

klisničky: Camellia Rosetta Claire, Trefa, Adeline, For Guidams Rose, Calengina, La Luna SL, Inés, Little Witch VH, Amanda

hřebci: Babylon van Lange Weeren, Phill, Benaggio, Galandro ZH, Cody

 

Co čeká návštěvníky při večerním programu? Přečtěte si zde.

Jaký je program výstavy upřesněný těsně před výstavou? Přečtěte si zde

 

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.