Češi sbírají úspěchy. Viktor Skutecký, Kamil Papušek i Anna Marie Vítek na stupních vítězů – Chuchle arena Praha

CSI1* Small Tour – parkur do 120 cm

Malou túru ovládl Viktor Skutecký s klisnou Loretou. Dvojice zvítězila s nejrychlejším časem 55.44 vteřiny. Emma Sophia Španko s Electric Lady obsadila pozici druhou, od vítězství ji dělilo téměř šest vteřin. Třetí místo vybojovala Kristina Vítek a Lamborghini, tato dvojice dokončila parkur v čase 62.07 vteřiny.

CSIYH1* Jump Off – parkur do 135 cm.

V této soutěži se z českých reprezentantů dařilo nejvíce Aleši Opatrnému, který sedlal valacha Entracte d´Austral. Dvojice dokončila s časem druhé fáze 41.12 vteřiny a obsadila pěknou čtvrtou příčku. Do nejlepší destíky se probojovala i Mariana Michlíčková a Jan Štětina.

CSI1* Big Tour – parkur do 125 cm

Ve velké túře nenašla přemožitele Anna Marie Vítek a Mama Mia Picobello Z, čas druhé fáze: 34.31 vteřiny. I třetí příčku této soutěže obsadila Anna M. Vítek, a to s klisnou Chacco´s Amke, čas druhé fáze: 36.61.

CSI2* - W Silver Tour – parkur do 130 cm

Soutěž ovládl Kamil Papoušek a Charlyn. Dvojice dokončila bez trestných bodů s časem 31.96 vteřiny za druhou fázi. Třetí příčku obsadil Jiří Skřivan a klisna Flying Star. Ti dokončili druhou fázi v čase 34.81 vteřiny. Do TOP desítky se dostala i Anna Marie Vítek, Marek Klus a Vladimír Tretera.

CSI2* - W Gold Tour – parkur do 140 cm

Ve zlaté túře vybojoval sedmou příčku Sergei Motygin a Dylan. Dvojice dokončila parkur v čase 73.28 vteřiny. Jedenáctou příčku obsadila Mariana Michlíčková s Claire 159, na čtrnáctém místě potom skončil Aleš Opatrný s Forewerem.

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.