Dubai World Cup 2021 ovládl Mystic Guide, v Meydanu zazářil i Mishriff a Lord North

V dubajském Meydanu dnes proběhla série významných dostihů. Slavný Dubai World Cup letos oslavil 25. výročí.

Kvůli pandemii koronaviru se diváci nemohli této významné akce zúčastnit, nicméně každý mohl sledovat alespoň online stream.  

Hlavním dostihem dne byl 12ti miliony $ dotovaný Dubai World Cup. Dostih dlouhý 2000 m ovládl čtyřletý ryzák Mystic Guide, který je připravován ve Spojených státech Michaelem Stidhamem pro Godolphin. Závod dokončil v čase 2:01, 61, a stal se tak se svým žokejem Luisem Saezem vítězem. Druhou příčku obsadil Chuwa Wizard, který se přiblížil k vítěznému koni jen na 3 ¾ délky, třetí doběhl Magny Cours.

V Dostihu Dubai Sheema Classic, jenž byl dotován 5 miliony $ zvítězil čtyřletý Mishriff, který mimo jiné zvítězil i na letošním Saudi Cupu. Mishtiff s žokejem D. Eganem doběhl s časem 2:26,65. Trať dlouhou 2400 m zdolal úspěšně i Chrono Genesis, který obsadil místo druhé a hned za ním doběhl Loves Only You.

Dubai Turf dlouhý 1 a 1/8 míle ovládl pětiletý valach Lord North s časem 1:46, 46. Žokejem vítězného koně byl F. Dettori a vybojovali tak společně výhru 4 milionů $. Druhý doběhl pětiletý Vin De Garde a třetí příčku získal valach Felix.

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.