Vstupenky na Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou jsou v prodeji. Neváhejte s jejich nákupem.

Po loňské, covidovou situací poznamenané Velké pardubické, se letošní 131. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou těší velkému zájmu diváků. A nejen jejich. Realizační týmy dostihových stájí doufají v plné tribuny a v pravou dostihovou atmosféru z let předchozích. Je tedy nejvyšší čas pořídit si vstupenky a koně i jezdce přímo na Pardubickém závodišti osobně podpořit.

Prozatím jsou v prodeji lístky k sezení na tribunách, ke stání budou prodávány až po 1. říjnu podle aktuální epidemické situace. Pokud kvůli ní dojde k omezení kapacity návštěvnosti hromadných akcí, budou přednostně uplatněny vstupenky k sezení na tribunách. 

Diváci už teď mohou vybírat z celé řady možností – od sezení na nekrytých tribunách přes zastřešené tribuny až po vstupenky do lóží s cateringem. V nabídce jsou všechny tribuny, včetně nově vybudovaných s označením H a I. Ceny vstupenek k sezení se podle typu tribuny a vstupenky pohybují od 800,- Kč na osobu a lze je koupit pouze online. 

Kompletní přehled nabídky a volných kapacit je k dispozici v prodejním online systému na webových stránkách závodiště www.zavodistepardubice.cz v sekci VSTUPENKY.

Děti do 10 let mají vstup do areálu zdarma, u lóží je tato hranice stanovena na 6 let věku. Děti bez vstupenky ovšem nemají nárok na vlastní sedačku. Zlevněné vstupné pro děti, mládež a seniory je platné pouze u vstupenek na stání. Ty se budou prodávat v měsíci říjnu, pokud to aktuální epidemická situace dovolí.  

Časový harmonogram

Oproti předchozím letům bude mítink se 131. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou začínat o hodinu dříve, tedy v 10:00 hod. Po slavnostním zahájení první dostih odstartuje v 10:30 hod., samotná 131. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou pak v 15:45 hod. Areál Pardubického závodiště bude otevřen už od 8:00 hod., kdy v paddocku začíná veterinární přejímka koní startujících v hlavním dostihu. 

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.