Závěr CSI2*-W v Olomouci - Dařilo se Treterovi, Svobodové i Skuteckému

Poslední den mezinárodních závodů v Olomouci začal, když odstartovalo finále Medium Tour s výškou překážek do 140 cm.

Vítězem této túry se stal reprezentant Slovenska Ján Cigán s Nice Lady, dvojice dokončila se 4 trestnými body a nejrychlejším časem 31, 92 vteřiny. Druhé místo obsadila Němka Pheline Ahlmann s Abby, třetí pak Roland Englebrecht a Calippo 8.

Po poledni startoval Grand Prix World Cup, který ovládla Jörne Sprehe se Stakki´s Jumper. Vítězná dvojice dojela do cíle bez trestných bodů v čase 33, 52 vteřiny. Druhé místo obsadil Polák Mateusz Trysko a Zirocco Air, čas: 36, 70 vteřiny. Český reprezentant Vladimír Tretera v sedle Gangstera V/H Noodevelta dokončil parkur také s čistým štítem v čase 37, 20 vteřiny a mohl se tak radovat z krásného třetího místa.

210620-ol-0456.jpg

V European Youngster Cup Grand Prix zazářila Tereza Svobodová v sedle Britanie, když dojela parkur s výškou překážek do 145 cm v čase 32, 51 vteřiny, díky tomuto času a kontu bez trestných bodů se zapsala na první místo výsledkové listiny. Druhé Místo obsadil Egor Shchibrik a Titus Z, třetí pak Pheline Ahlmann a Dialo.

210620-ol-0533.jpg

Ve finále malé túry se nejlépe představil Viktor Skutecký s Jolly Jokerem. Tato dvojice se zařadila na první příčku s časem 25, 53 vteřiny. Druhé místo bral Marek Klus a Jarisca van het Hagenhof, čas: 26, 04 vteřiny. Třetí příčku obsadil Andrej Hollý v sedle Chellano Lady.

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.