MČR WRC mládeže 2008 se blíží...

WRC ČR a sekce WRC LOVECKÁ CHATA Horka nad Moravou srdečně zvou jezdce i diváky na Mistrovství České republiky WRC mládeže 2008. Letošní MČR bude vrcholným podnikem sezony pro mladé jezdce do 18 let. Uskuteční se 30.-31.srpna v areálu Lovecké chaty v Horce nad Moravou, nedaleko Olomouce. Před samotnou akcí se 28.8. bude konat Hanácký pohár, poslední kvalifikační závod na MČR.


Pořadatelé z Lovecké chaty navíc připravili pro juniory unikání možnost den před mistrovstvím, tj. v pátek - soustředění s trenérem Tomášem Martínkem, který se po letech nyní vrací z Kanady do ČR. Po téměř čtyřletém působení za „velkou louží“ nabízí Tomáš Martinek pomoc juniorům formou veřejného tréninku.

Během let se natolik rozšířila klubová základna, že se osvědčilo uspořádat mistrovské soutěžní klání dvoudenní, s posuzováním zahraničního rozhodčího. Tím letošním bude Joerg Boes z Německa. Juniory tak čeká náročný víkend v sedmi soutěžních disciplínách, který prověří jejich schopnosti, ale také trpělivost. V neděli budou slavnostně předány tituly mistrů ČR v trailu, showmanshipu, horsemanshipu, pleasuru, reiningu, pole bendingu a barrel race.

Pokud se přihlásí dostatečné množství jezdců i do freestyle reiningu, bude i tato soutěž zařazena do MČR.

Akce začíná v sobotu v 9 hod, v neděli od 8.30. Více informací najdete na www.wrc.cz.


Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.