Mistrovství WRC 2010 v Koryčanech

Nejen Světové jezdecké hry jsou v popředí zájmu jezdeckých nadšenců. V Koryčanech se od pátku 24. do neděle 26. září sešli příznivci westernu k závěrečnému klání letošní sezóny o tituly Mistra republiky 2010. Podrobnosti a fotografie zaslala Kateřina Dziadková.

WRC

Veronika Cejpová spokojená po prvním kole trailu. Odkaz na fotogalerii K. Dziadkové najdete pod článkem...

 

Nejúspěšnější a rovněž nejvšestrannější jezdkyní byla bezesporu Veronika Cejpová, která se svými koňmi Tottosh Stone a Sesqui Cola zístala titul mistra republiky hned ve čtyřech disciplínách – Trailu, Superhorse, W. Horsemanship a Reining Senior.

Další úspěšnou jezdkyní byla Tereza Švecová, mistryně ČR v disciplíně Showmanship at Halter Amatér (AP Smart Tivio Jess) a Western Horsemanship Amatér (One Wicked Blaze). V dalších disciplínách se umístili následující jezdci:

Showmanship at Halter Open – Alžběta Kroumanová (Pretty Tony Jacs), Western Riding – Jiří Novotný (Alexis Stinger), Western Pleasure Senior – Jiří Jedlička (Pep A Chief), Western Pleasure Junior – Petra Poláčková (American Snow Lady), Barrel Race – Veronika Veselá (Lipton), Pole Bending – Blanka Mráčková (Pretoria Susan), Reining Junior - Jonáš Bujnoch (SK Smart Boomernic) a Reining Amatér – Kateřina Strakošová (Gee Ronie Mo).

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.