17. listopad v Dance and Jump ve znamení Jezdecké školičky a akčních nabídek

Ve čtvrtek 17. listopadu, v den státního svátku, bude v obchodním domě pro jezdce a koně Dance and Jump v Praze otevřeno od 10 – 18 hodin. Na tento den jsme pro vás připravili opět nepřeberně atraktivních nabídek. Mnohé z nich se budou týkat dětí. V průběhu celého dne bude totiž probíhat představení a slavnostní zápis do Jezdecké školičky Dance and Jump, kterou otevíráme v Měšicích u Prahy.

Po celý den bude přítomna paní ředitelka školičky a lektoři, kteří vás podrobně seznámí s celým projektem a zodpoví veškeré vaše dotazy. V prodeji budou též dárkové poukazy na jednotlivé lekce či celé výhodné balíčky. Zápis na jednotlivé lekce bude pro tento den za akční ceny. K této slavnostní akci se váže i mnoho výhodných nabídek na jezdecké vybavení pro děti, a to až 70 % slevy na jezdecké a volnočasové vybavení pro děti a mimořádná slevová akce s firmou Casco pouze pro tento den, a to 15 % sleva na nejoblíbenější dětské přilby Casco Nori a Choice. Se správným výběrem vám v dopoledních hodinách poradí zástupce firmy Casco pan Jan Bureš.

Další prezentací v prostorách našeho obchodního domu bude tento den prezentace sušených travin a bylin firmy Agrobs, kterou zde představí výhradní dovozce těchto výrobků do ČR, paní Hana Hughes. Rovněž tyto výrobky si pouze v tento den můžete koupit s 10 % slevou.

Velkým lákadlem pro 17. listopad rozhodně bude také mimořádná cena zimního mazání Effol za 49,- Kč namísto obvyklých 275,- Kč. Dospělé zákazníky jistě potěší totální výprodej zimních vest, kde se ceny pohybují od 250,- Kč a zimních bund, které můžete zakoupit od 390,- Kč. Další slevové nabídky, týkající se oblečení, kosmetiky či vybavení pro koně naleznete na našich stránkách www.danceandjump.cz. Po celý den bude také nabídnuto našim zákazníkům občerstvení a káva či horká čokoláda zdarma.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Váš Dance and Jump Team

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.