37letý pony vyhrál v drezurní úloze!

Scrumpy, kříženec exmoorského ponyho ze Cheshiru dokázal, že věk pro něj není žádná překážka, když 23. srpna zvítězil v drezurní úloze stupně Novice. Tento bílý valach, který v měří v kohoutku 117 cm, podle své 15leté majitelky stále miluje práci pod sedlem a věk na něm není vůbec znát. Naopak je mrzutý, když musí stát v boxe. Více se o Scrumpym dočtete v uvnitř.

Jeho majitelka, Jade Abbottová o svém 37letém poníkovi říká: “Je to ten nejúžasnější pony! Když jsem řekla rozhodčí, kolik mu je, nechtěla mi věřit. Myslela, že mu jsou tak čtyři roky. Před pár týdny jsme zvítězili v úloze Preliminary s 81,67 %.”

Podle všeho Jade se Scrumpym tvoří skvělou dvojici už dva a půl roku. Jeho předchozí majitelka a nynější trenérka měla Scrumpyho od jeho šesti měsíců a závodila s ním v drezuře, parkuru, vytrvalosti a v jednodenních všestrannostních závodech. Podle ní je nejšikovnější v drezuře a i když pořád rád skáče, musí se trochu šetřit. Scrumpy jako správná čtyřnohá celebrita má i svou stránku na facebooku.

Přejeme Scrumpymu hodně zdraví a závodních úspěchů!

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.