Adoptujte si starokladrubského koně!

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, s. p. o. připravil pro všechny milovníky koní možnost stát se adoptivními rodiči "českého pokladu" - starokladrubského koně. Kromě příjemného pocitu na vás čeká certifikát, vaše jméno bude uvedeno na jmenovce vybraného starokladrubského koně a obdržíte řadu zajímavých výhod. Můžete tak získat netradiční dárek nebo mile překvapit své přátele a známé. Adoptovat lze nejen nově narozené hříbátko, ale také vzácného starokladrubského plemenného hřebce či klisnu. Vybrat si můžete jednoduše toho, který vám nejvíce padne do oka. Více informací na e-mailu chovkoni@nhkladruby.cz.

V případě, že budete chtít stihnout adopci ještě jako letošní vánoční dárek, je potřeba jednat rychle dle následujících pokynů:


1. Vybrat si koně ze seznamu, vyplnit přihlášku a obratem zaslat e-mailem.

- je třeba předat podklady nejpozději do 20. 12. 2011, ale z důvodu velkého zájmu doporučujeme co nejdříve, aby bylo možné vše připravit a doručit včas poštou na Vaši adresu.

2. Ideální situace by byla, kdybychom se mohli domluvit na osobní schůzce v Národním hřebčíně, kde bychom vyřešili potřebné formality ohledně placení, podpisu smlouvy a předání certifikátů, popř. dalších výhod.

3. Jste-li zdaleka, je třeba složit peníze u kterékoliv Komerční banky (takto je můžeme vidět na našem účtu co nejdříve) a můžeme na základě provedené platby připravit vše potřebné. Ideální také je, máte-li účet u Komerční banky, v tomto případě stačí peníze převést dle pokynů na náš účet a poslat potvrzení platby e-mailem.

4. U plateb nezapomínejte uvádět variabilní symbol a do zprávy pro příjemce jméno dárce.

 

Akce bude samozřejmě trvat i po Vánocích, v únoru se začnou rodit hříbátka a to bude další příležitost k adopci.

Soubory ke stažení

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.