Časopis Jezdectví a Equichannel.cz nově pod Equi Press s.r.o.

Měsíčník Jezdectví zaměřený na koně a jezdecký sport změnil v průběhu května 2019 vydavatele, kterým je nově společnost Equi Press s.r.o., IČ: 081 32 631, se sídlem Rozkošného 1058/3, Praha 5. Součástí stejné mediální skupiny se stal i webový portál Equichannel.cz, jehož vlastníkem je od května 2019 taktéž společnost Equi Press s.r.o.

Časopis Jezdectví získal za dlouhou dobu své existence řadu příznivců napříč jezdeckými generacemi a styly, a věříme, že i nadále si zachová svou výjimečnost. Webový portál Equichannel.cz je o něco mladší než jeho stájový kolega, ale díky své odbornosti a rozsahu témat je mezi příznivci jezdeckého sportu také vysoce oblíben a ceněn. Naším cílem je, aby značka Equi Press poskytovala komplexní informace o koních a jezdeckém sportu, a to jak prostřednictvím tištěných a on-line médií, tak s využitím různých platforem pro setkávání a odborných debat.  Před námi je nyní období inovací, v němž budeme hledat nejlepší způsob, jak propojit stávající projekty navzájem a zároveň i s novými mediálními projekty v oblasti jezdectví a všeho kolem koní.  Pro čtenáře a předplatitele Jezdectví a webového portálu Equichannel.cz se aktuálně nic nemění. V příštích týdnech budou i nadále dostávat svůj časopis a on-line články připravované stejnými redakčními týmy.  Stávající kontakty (inzertní a obchodní oddělení) zůstávají zachovány, v případě jakýchkoli dotazů se obracejte na kontakty uvedené v tiráži časopisu či na webových stránkách. Děkujeme dosavadním vydavatelům za jejich kvalitní práci a čtenářům za jejich přízeň a věříme, že nám ji zachováte i nadále. Equi Press s. r. o. Tisková zpráva

Časopis Jezdectví získal za dlouhou dobu své existence řadu příznivců napříč jezdeckými generacemi a styly, a věříme, že i nadále si zachová svou výjimečnost. Webový portál Equichannel.cz je o něco mladší než jeho stájový kolega, ale díky své odbornosti a rozsahu témat je mezi příznivci jezdeckého sportu také vysoce oblíben a ceněn.

Naším cílem je, aby značka Equi Press poskytovala komplexní informace o koních a jezdeckém sportu, a to jak prostřednictvím tištěných a on-line médií, tak s využitím různých platforem pro setkávání a odborných debat. 

Před námi je nyní období inovací, v němž budeme hledat nejlepší způsob, jak propojit stávající projekty navzájem a zároveň i s novými mediálními projekty v oblasti jezdectví a všeho kolem koní. 

Pro čtenáře a předplatitele Jezdectví a webového portálu Equichannel.cz se aktuálně nic nemění. V příštích týdnech budou i nadále dostávat svůj časopis a on-line články připravované stejnými redakčními týmy.  Stávající kontakty (inzertní a obchodní oddělení) zůstávají zachovány, v případě jakýchkoli dotazů se obracejte na kontakty uvedené v tiráži časopisu či na webových stránkách.

Děkujeme dosavadním vydavatelům za jejich kvalitní práci a čtenářům za jejich přízeň a věříme, že nám ji zachováte i nadále.

Equi Press s. r. o.

Tisková zpráva

 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.