Céline Willms opět v ČR

Sportovní klub Viktoria pořádá ve dnech 14. a 15. listopadu drezurní soustředění s paní Celiné Willmsovou, bývalou dlouholetou reprezentantkou Belgie v drezuře. Paní Willmsová každoročně pořádá stáže v Jezdecké stáji ve Spomyšli, kde jsou s touto trenérkou velmi spokojení.

Poprvé se uskuteční soustředění v areálu SK Viktoria v Losiné, kde je k dispozici osvětlená krytá hala. Stáže jsou zaměřeny na zlepšení přiježděnosti koní a zejména výuku jezdců – odstranění zlozvyků a nedostatků. Stáže jsou přístupné pro jezdce a koně na různých stupních výkonnosti, od začátečníků po zkušené sportovní koně a jezdce.

V ceně soustředění jsou zahrnuty 2 výcvikové hodiny v délce 60 minut, pronájem haly, veškeré náklady na dopravu, stravu a pobyt trenérky v České republice. Soustředění je v anglickém jazyce, tlumočení je též zahrnuto v ceně. Přijímáme závazné přihlášky, ke kterým je nutno zaplatit část ceny soustředění jako zálohu. Více informací a přihlášky na telefonním čísle: 776 308 340 (Ticová Alena).

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.