Céline Willms vedla soustředění v Losiné

Ve dnech 14. a 15. listopadu se v Losiné uskutečnilo drezurní soustředění se Céline Willms. Hostitelem byli manželé Ticovi, kteří v malé vesničce na okraji Plzně svými silami budují nový areál s rodinou atmosférou.

Céline Willms v českých kruzích asi netřeba dlouze představovat. Tato vždy usměvavá Belgičanka byla 14 let reprezentantkou své země a do Čech v posledních letech poměrně pravidelně dojíždí do stájí Romany Hájkové ve Spomyšli.

Soustředění bylo pro jezdce a koně na všech úrovních a jeho hlavním cílem bylo dosažení co možná nejlepší harmonie mezi koněm a jezdcem a odstranění zažitých zlozvyků potřebné pro další pokrok ve výcviku.

Zájem byl poměrně značný i vzhledem k tomu, že v regionu chybí kvalitní drezurní trenéři. Celkem se po oba dva dny před početným publikem představilo sedm dvojic, které statečně odolávaly mrazivým teplotám.

Všichni účastníci si pochvalovali přístup a zkušenosti paní Willms, která pro názornost na některé koně i sama sedla. Paní Willms byla nadšená kvalitami zúčastněných jezdců a koní a rozhodla se proto navázat s oddílem delší spolupráci a soustředění příští měsíc zopakovat.

Velké poděkování patří Romaně Hájkové za tlumočení. O přesném termínu dalšího soustředění Vás budeme informovat.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.