Červnové Jezdectví 2015 vychází právě dnes!

Ve středu 27. 5. vychází červnové číslo časopisu Jezdectví - pojďte se začíst do jeho stránek, potěšit pohledem na koně všech plemen, dozvědět mnoho nového, seznámit s významnými osobnostmi, podívat do života úspěšných jezdců, ucházet o westernové sedlo, zvýhodnit slevou při nákupování, pokochat plakátem...

Potěšte se pohledem na koně zachycené ve skoku, v kočáře, v cílové rovince, při zdolávání překážek extreme trailu, ale i ve volnosti na pastvině, fotkami hříbátek či chladnokrevníků při práci!

Dozvěďte se o hmyzu škodícím koním, o ochraně proti němu, o letních starostech koní, o nových událostech ve sportu a dostihovém dění, o vyšetření kulhajícího koně, o výhodách a nevýhodách pastvy, o tom, jak jezdit jinak a docílit taktu a uvolnění, o mýtech a pověrách v nauce o sedu jezdce, o přípravě mladého skokového koně na závody nebo o významu v poslední době velmi skloňovaného termínu divoký kůň!

Seznamte se s lidmi, jako je olympijský vítěz, vítěz finále SP Las Vegas a vítez GP La Baule Steve Guerdat, český vozatajec Jan Exnar, chovatelé Šafratovi, skokový jezdec Daniel Voksa, milovník chladnokrevníků Jiří Dráb, jeden z nejlepších českých dostihových jezdců Jiří Palík nebo Vladimír Hrnčiar (významného chovatele a donátora snad ale nemusíme příliš představovat...)!

Ucházejte se v soutěži o westernové sedlo Tom Zajac v ceně 50 000 Kč! Přijďte na Paint Sommer Show do Hoštky ve dnech 20.-21. 6., přineste si vyplněný kupon z Jezdectví a můžete odjet s novým sedlem!

Zvýhodněte se jako čtenář Jezdectví při nakupování přípravku proti mouchám - sleva 30 % od společnosti Mastehorse stojí za to!

Pokochejte se krásným plakátem - tolfetano a quarter horse mohou zdobit váš domov nebo kancelář či stáj - pošlete nám fotografii ozdobených prostor na redakce@jezdectvi.cz a můžete získat odměnu!

A speciálně gratulujeme všem, nejen vyfoceným jezdeckým tatínkům

k jejich červnovému svátku!

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.