Charitativní značka ZOOLOVE dále pomáhá zvířatům

Společnost ZOOPLUS AG, provozující internetový obchod ZOOHIT.cz, a Nadace na ochranu zvířat pořádají od února 2015 charitativní kampaň „ZOOLOVE pomáhá!“ Na český trh byla zavedena charitativní značka ZOOLOVE, díky níž má každý z nás možnost pomoci zvířatům v nouzi a přispět na ochranu zvířat. Pod značkou ZOOLOVE je nabízeno prémiové krmivo, pamlsky i kvalitní doplňky pro psy a kočky. Z každého nákupu produktů značky ZOOLOVE je 10 % z prodejní ceny věnováno Nadaci na ochranu zvířat. Nabídka produktů značky ZOOLOVE se stále rozšiřuje.

V období od 1. 7. do 31. 12. 2015 se podařilo na ochranu zvířat vybrat částku ve výši 45 688,- Kč. Tato částka byla přerozdělena mezi následující útulky a záchranné stanice (všichni obdrželi jednorázový finanční příspěvek ve výši 5 000,- Kč):

Útulek pro zvířata v nouzi Zlín – Vršava,

Depozita pro opuštěná zvířata – Bohnice,

Zookontakt Rebeka,

Opuštěná a léčebná zvířata, o.p.s.,

Srdcem pro kočky, z.s.,

Další šance z.s.,

Podkrušnohorský zoopark Chomutov, p.o.,

Město Litvínov – útulek pro psy,

ZO ČSOP Polabí.

 

Jana Federmann, Shop Manager CZ-Shop, zástupkyně společnosti ZOOPLUS AG, předala Nadaci na ochranu zvířat šek v hodnotě 45 688,- Kč. Slavnostní předání šeku proběhlo v sídle nadace za účasti Evy Hodek, ředitelky a dalších členek nadačního týmu.

 

 

 

Značka ZOOLOVE působí na českém trhu od února 2015. V současné době můžete v internetovém obchodu ZOOHIT.cz najít 15 produktů pro psy a 15 produktů pro kočky. Tyto produkty uspokojí i toho nejnáročnějšího psího a kočičího spotřebitele. Již od svého vstupu na český trh nabízí značka ZOOLOVE kvalitní portfolio konzerv, pochoutek a chovatelských doplňků.

Mezinárodní společnost ZOOPLUS AG, provozující portál ZOOHIT.cz, nabízí široký sortiment produktů pro domácí zvířata. Jako výhradně internetový obchod se mohou 100% soustředit na to, aby svým zákazníkům co nejvíce usnadnili nakupování. Produkty dodávají do 28 evropských zemí.

NADACE NA OCHRANU ZVÍŘAT je nevládní nezisková organizace se statutem nadace. Od svého založení v roce 1994 hájí zájmy a práva zvířat /Animal Rights/ a zasazuje se o jejich pohodu /Animal Welfare/. Posláním nadace je trvale zlepšovat vztah člověk – zvíře – životní prostředí, pomáhat zmírňovat utrpení a zajišťovat přijatelné životní podmínky zvířat v lidské péči, držených v zajetí i zvířat volně žijících. Více informací o nadaci: www.ochranazvirat.cz.

Soubory ke stažení

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.