Čím je pro mě kůň - I. kolo fotosoutěže: VAŠE ANKETA!

11. května vyhlásila odborná porota výsledky prvního kola naší celoroční fotosoutěže. Jelikož náš web nemá vlastní modul anket, dlouho jsme zkoušeli nejrůznější možnosti, jak vám umožnit i veřejné, nezávazné hlasování a jak cokoliv zvenčí "naroubovat" na náš na míru šitý systém. Díky pomoci Hanky Šmerdové (jejíž jméno zde nevidíte poprvé :o) se tak dnes konečně stalo a tak vám přinášíme anketu k 1. kolu. Zároveň informuji, že druhé kolo porota od minulého týdne hodnotí. Těšme se a nyní směle do hlasování!

Hlasovat můžete z každé IP adresy (v praxi tedy většinou z každého počítače) dvakrát. Tuto možnost jsme zvolili i na základě vašich ohlasů na naše ankety, kdy byste rádi hlasovali např. máma i dcera obě dvě. Jakkoliv chápeme, že vás může být doma mnohem více, prosím, nedolujte z nás možnost více hlasů. Také nemá smysl, abyste obcházeli hlasovací systém a pomocí opakovaného hlasování ostatním cokoliv dokazovali :o) Ve čtenářském hlasování totiž nejde ani o úspěch, ani o žádné ceny, tudíž ani o život a proto není třeba podvádět. Zajímá nás všechny váš nezkreslený názor.

A nyní již - směle do hlasování. Jak probíhá?
Každá IP adresa má dva hlasy. Dokud je nevyčerpáte, uvidíte zde u každé fotky zaškrtávací puntík. Kliknutím si vyberete puntík u vaší vyvolené fotografie, odrolujete (sjedete myší) nahoru nebo zcela dolů, kde se nachází tlačítko "Hlasuj" a zmáčknete. Pokud se cítíte být jedním člověkem s nerozpolceným názorem, znovu nehlasujte. Jakmile daná adresa vyčerpá své dva hlasy, tato zaškrtávací tlačítka zmizí a budete už moci jen prohlížet.
Kliknutím na náhled fotky zde v přehledu se vám vybraný snímek zobrazí v novém okně ve velkém rozlišení. Můžete se pak buď vrátit zpět, nebo pomocí odkazů "Předchozí foto / Další foto" velkými fotkami listovat.
Zde nahoře v článku máte také odkaz "Zobrazit výsledek ankety", který určitě netřeba vysvětlovat.
Svou volbu si pečlivě rozmyslete.

Hlasování v prvním kole bude otevřeno do půlnoci, neděle, 27. května 2007.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.