Čím je pro mě kůň - V. kolo: VAŠE ANKETA

Milí soutěžící, otevíráme čtenářskou anketu pátého kola naší fotosoutěže, abyste sami mohli posoudit, které fotografie podle vás "stojí za to"! :o) Hlasování probíhá od dnešního dne do půlnoci, 7.10.2007. Zároveň snímky hodnotí (skrytě) též naše porota. Do toho!

Hlasovat můžete z každé IP adresy (v praxi tedy většinou z každého počítače) dvakrát. Tuto možnost jsme zvolili i na základě vašich ohlasů na naše ankety, kdy byste rádi hlasovali např. máma i dcera obě dvě. Jakkoliv chápeme, že vás může být doma mnohem více, prosím, nedolujte z nás možnost více hlasů. Také nemá smysl, abyste obcházeli hlasovací systém a pomocí opakovaného hlasování ostatním cokoliv dokazovali :o) Ve čtenářském hlasování totiž nejde ani o úspěch, ani o žádné ceny, tudíž ani o život a proto není třeba podvádět. Zajímá nás všechny váš nezkreslený názor a podvody stejně v databázi vidíme.

A nyní již - směle do hlasování. Jak probíhá?
Každá IP adresa má dva hlasy. Dokud je nevyčerpáte, uvidíte zde u každé fotky zaškrtávací puntík. Kliknutím si vyberete puntík u vaší vyvolené fotografie, odrolujete (sjedete myší) nahoru nebo zcela dolů, kde se nachází tlačítko "Hlasuj" a zmáčknete. Pokud se cítíte být jedním člověkem s nerozpolceným názorem, znovu nehlasujte. Jakmile daná adresa vyčerpá své dva hlasy, tato zaškrtávací tlačítka zmizí a budete už moci jen prohlížet.
Kliknutím na náhled fotky zde v přehledu se vám vybraný snímek zobrazí v novém okně ve velkém rozlišení. Můžete se pak buď vrátit zpět, nebo pomocí odkazů "Předchozí foto / Další foto" velkými fotkami listovat.

Pod tímto úvodním textem v článku máte také odkaz "Zobrazit výsledek ankety", který určitě netřeba vysvětlovat.

Svou volbu si pečlivě rozmyslete, hlasy nelze opravit ani anulovat.


Hlasování v prvním kole bude otevřeno do půlnoci, neděle, 7. října 2007.

Pokuste se protentokrát překročit vlastní ego a skutečně nepodvádět. Je to trapné.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.