ČT Sport odvysílá Grand Prix CSIO Bratislava 2013

Na poli medializace jezdeckého sportu se České jezdecké federaci podařilo ve spolupráci s pořadateli CSIO Bratislava, RTVS a Českou televizí prosadit další novinku do vysílání ČT Sport. Poprvé tato stanice uvede zkrácený záznam z GP Bratislava.

Padesátiminutový sestřih televizního přenosu hlavní soutěže 48. ročníku mezinárodních jezdeckých závodů Mercedes-Benz Grand Prix Bratislava CSIO3*-W, které se uskuteční od 1. do 4. srpna 2013 v areálu TJ Slávia STU na Májovej ulici 21 v Bratislavě, odvysílá ČT Sport ve středu 14. srpna od 14.40 hodin a následně ještě ve stejný den od 23.20 hodin. Slovenská televízia uvede aktuálně na „Dvojce“ přenosy jak z nedělní Grand Prix, tak již z pátečního Poháru národů.

CSIO Bratislava 2012 - Aleš Opatrný. Foto Kateřina Návojová

Z českých jezdců budou na CSIO Bratislava startovat Zdeněk Hruška (Calata), Aleš Opatrný (Casal I, Zandiro, Zidande P), Jiří Skřivan (Dius, Kallisto) a Zuzana Zelinková (Caleri II, Filicita, Luka´s Ninja). Podrobnosti najdete na www.csio.sk.

Česká jezdecká federace vyjednává  také s pořadateli mistrovství světa dvojspřeží v Topoľčiankách, zda by bylo možné i tyto vrcholné závody odvysílat na obrazovkách České televize. Zda se to podaří i v tomto případě, bude ČJF následně informovat.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.