Dance and Jump se stává součástí Prague Equestrians store

Předčasný vánoční dárek pro všechny milovníky koní. Dance and Jump se stává součástí Prague Equestrians store!

 

Vánoční svátky a konec roku jsou obdobím mnoha překvapení, plánů a předsevzetí. Jednou z opravdu nečekaných novinek je vznik „dvojspřeží“ oblíbených obchodů s jezdeckými potřebami, které zákazníkům a milovníkům koní přinese opravdu mnoho zajímavých akcí. Že si spojení dvou velkých prodejen s jezdeckými potřebami nedokážete představit? Ani nemusíte, protože přesně takový příběh se nyní začíná psát. Prague Equestrians store se stává novým majitelem obchodu Dance and Jump, který na podzim roku 2018 oslavil již 14. narozeniny. To s sebou přináší řadu příjemných změn a akcí. Na straně Dance and Jump aktuálně probíhá velký výprodej (slevy 40 % a více), který je součástí příprav na stěhování. Ty nejzajímavější značky a nejoblíbenější produkty z Dance and Jump již brzy najdete v nabídce Equestrians, a to jak na prodejně, tak online na e-shopu. Jako zákazníci jednoho či druhého obchodu nemusíte mít žádné obavy. Zdražování a zúžení nabídky rozhodně není v plánu. Právě naopak! Cílem spojení sil dvou oblíbených obchodů je přinášet zákazníkům čerstvé kolekce, ještě lepší služby a skvělé ceny. Pokud vám aktuální nabídka vyhovuje a pravidelně nakupujete nějaký produkt, rozhodně o něj nepřijdete. Spojení zároveň otevírá dveře k získání nových značek, které v České republice zatím nejsou, třebaže jsou velmi kvalitní a cenově výhodné. O všem kolem nově vzniklého „dvojspřeží“ budou prodejny poctivě informovat na facebookové stránce Equestrians.cz, kde máte jedinečnou příležitost dozvědět se o plánovaných akcích jako první. Jednou z právě probíhajících akcí Equestrians jsou adventní slevy, slosovací soutěž účtenek z kamenné prodejny o jezdeckou helma Samshield Shadow Matt v hodnotě 7700 Kč a akce na zboží ve slevě 2+1.

Vánoční svátky a konec roku jsou obdobím mnoha překvapení, plánů a předsevzetí. Jednou z opravdu nečekaných novinek je vznik „dvojspřeží“ oblíbených obchodů s jezdeckými potřebami, které zákazníkům a milovníkům koní přinese opravdu mnoho zajímavých akcí.

 

Že si spojení dvou velkých prodejen s jezdeckými potřebami nedokážete představit? Ani nemusíte, protože přesně takový příběh se nyní začíná psát. Prague Equestrians store se stává novým majitelem obchodu Dance and Jump, který na podzim roku 2018 oslavil již 14. narozeniny. To s sebou přináší řadu příjemných změn a akcí.

 

Na straně Dance and Jump aktuálně probíhá velký výprodej (slevy 40 % a více), který je součástí příprav na stěhování. Ty nejzajímavější značky a nejoblíbenější produkty z Dance and Jump již brzy najdete v nabídce Equestrians, a to jak na prodejně, tak online na e-shopu.

 

Jako zákazníci jednoho či druhého obchodu nemusíte mít žádné obavy. Zdražování a zúžení nabídky rozhodně není v plánu. Právě naopak! Cílem spojení sil dvou oblíbených obchodů je přinášet zákazníkům čerstvé kolekce, ještě lepší služby a skvělé ceny. Pokud vám aktuální nabídka vyhovuje a pravidelně nakupujete nějaký produkt, rozhodně o něj nepřijdete. Spojení zároveň otevírá dveře k získání nových značek, které v České republice zatím nejsou, třebaže jsou velmi kvalitní a cenově výhodné.

 

O všem kolem nově vzniklého „dvojspřeží“ budou prodejny poctivě informovat na facebookové stránce Equestrians.cz, kde máte jedinečnou příležitost dozvědět se o plánovaných akcích jako první. Jednou z právě probíhajících akcí Equestrians jsou adventní slevy, slosovací soutěž účtenek z kamenné prodejny o jezdeckou helma Samshield Shadow Matt v hodnotě 7700 Kč a akce na zboží ve slevě 2+1.

 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.