Dvoudenní zájezd (nejen) do stájí Ingrid Klimke

V půlce září se můžete účastnit dvoudenního zájezdu do Německa, který nabízí nejen možnost podívat se do stáje olympijské vítězky Ingrid Klimke, ale navštívit i Centrum hannoverských koní Verden a poslední neméně zajímavou zastávkou bude Státní hřebčinec Celle.

Program:
 
Pondělí 16. 9.
odjezd ve večerních hodinách z Prahy (v případě většího zájmu možnost nástupu v Ostravě nebo Brně)
 
Úterý 17. 9.
9:00 seminář u I. Klimke v Münsteru.
V odpoledních hodinách přesun do Verdenu. Ubytování, prohlídka města a Výcvikového centra hannoverských koní Niedersachsenhalle.
 
Středa 18. 9.
10:00 přednáška s Dr. L. Christmannem.
13:00 Prohlídka Státního hřebčince v Celle.
V případě zájmu možnost zastávky v prodejně jezdeckých potřeb Kraemer.
Návrat do ČR v pozdních nočních hodinách.
 
 
Semináře nebo-li "open training", jak je Ingrid nazývá jsou několik měsíců dopředu zamluvené. Nyní se podařilo získat jeden volný termín a uspořádat tento trénink i v českém znění. Semináře tato úspěšná trenérka tématicky nerozlišuje. Je to vlastně taková exkurze do její stáje, kde si můžete prohlédnout nejen zázemí, ale nahlédnout i do jejích tréninkových metod. Představeni budou postupně všichni její koně, od mladých až po olympijského vítěze FRH Butts Abraxxase. Ingrid uvidíme nejen v sedle, ale i v roli trenérky. Vše samozřejmě za bohatého komentáře a následného posezení u občerstvení, kde je jedinečná možnost se této úspěšné trenérky a jezdkyně na cokoli zeptat.
 
Ve Verdenu se podíváme do zákulisí Niedersachsenhally, která je dějištěm nejen aukcí hannoverských koní, ale i výcvikovou centrálou. Místem, kde probíhají zkoušky klisen, körung hřebců nebo Mistrovství světa mladých drezurních koní.
 
Verden je malebné městečko, které jistě stojí za procházku. Povečeřet bude možné na kolonádě v jedné z výborných restaurací. Ať už si vyberete Itala na rohu, mexickou restauraci Bodega nebo dáte přednost tradičnímu německému chodu v Niedersachsenhof určitě nebudete litovat.
 
Ubytování se snídaní je zajištěno v blízkém hotelu a penzionu.
 
Současným chovem i jeho historií nejen hannoverských koní nás provede, odborník na slovo vzatý, pan Dr. Ludwig Christmann, komisař a vedoucí chovu Hannoverského svazu. Připraveno bude i občerstvení.
 
Září je období velmi populárních "Hengsparade", tedy přehlídek hřebců státních hřebčinců. Touto dobou jsou v Celle všichni plemeníci, během roku rozmístění na stanicích po celém Německu. Nabízí se tedy možnost vidět hřebce jako Dancier, Don Frederiko, Escudo I., Graf Top, Lauries Crusador, Londontime, Perigueux, Rotspon, Stakkato a mnoho dalších.
Zájezd vyšel na termín těsně před letošní první přehlídkou, na které se do Celle sjíždí nejen chovatelé, ale i turisté z celého světa a budeme tedy mít možnost vidět některé z hřebců pod sedlem během tréninku.
 
Cestovat budeme klimatizovaným autobusem společnosti Pragotour a na zpáteční cestě je v případě zájmu možnost zastávky ve specializovaném domě s jezdeckými potřebami Kraemer.
 
Všechny přednášky, prohlídky a komentáře budou tlumočené do češtiny. Na cestu je pro Vás připraveno několik ukázek z filmů firmy Pferdia tv a to včetně připravované novinky na českém trhu "Vzdělávání drezurních koní s I. Klimke", které je pokračováním "Základního výcviku s I. Klimke".
 
Pro účastníky zájezdu je připravena speciální cena pro objednání chystaného DVD firmy Pferdia tv "Vzdělávání drezurních koní s I. Klimke" zabývajícím se výcvikem šestiletých koní.
 
Cena zájezdu je 4 300.- Kč Při platbě do 25.8.2013 sleva 300.- Kč
 
V ceně zájezdu je doprava, seminář u I. Klimke včetně občerstvení, ubytování  se snídaní, přednáška Dr. L. Christmanna včetně občerstvení a prohlídka Státního hřebčince Celle.
 
Přidat se k nám můžete i prostřednictvím facebooku.
 
Přihlásit se je možné prostřednictvím facebooku nebo mailem. V případě dotazů  neváhejte kdykoli volat 777 776 682.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.