Equitana 2013 za námi!

Devět dní letošní Equitany uteklo jako voda a v neděli 24. 3. byl uzavřen maraton vyčerpávajících nákupů, dechberoucích show, sportovních výkonů a zkrátka všeho toho rozruchu, co ke světovému veletrhu koní a jezdectví neodmyslitelně patří.

Aktualizace 24. 3. 22:45 HOD:

V letošním roce navštívilo Equitanu přes 200 000 milovníků koní, což je sice oproti předcházejícímu ročníku mírný pokles, nicméně status největší světové výstavy koní a všeho, co k nim patří, to rozhodně nehrozí. Z průzkumů vystavovatelů vyplývá, že většina návštěvníků byla s průběhem výstavy spokojená (89 % z nich se vyjádřilo o výstavě slovy "velmi dobrá"). Podle organizátorů proběhlo vše hladce a získali mnoho nových cenných kontaktů, proto mohou být s letoším ročníkem opravdu spokojeni.

Původní článek:

Po devět dní zaplní všech sedmnáct výstavních hal s plochou cca 90 000 metrů čtverečních na 850 vystavovatelů, kteří nabízí vše, co souvisí s koňmi. Součástí veletrhu je 700 hodin jezdeckých vystoupení, přehlídek a nejrůznějších přednášek, kterých se mohou zúčastnit všichni návštěvníci.

Autobusový zájezd je naplánován na poslední dva dny veletrhu. V sobotu se mohou účastníci těšit mj. na program tématicky zaměřený na barokní ježdění a večer budou moci zhlédnout špičkovou Hop Top Show, letos s názvem Festivallo, ve které vystoupí celá řada světoznámých jezdeckých hvězd. V neděli bude na programu samotné finále spojené především s obrovskými výprodeji vystavovatelů, kteří se na poslední chvíli snaží zbavit svých zásob, a tak je možné zakoupit vše možné za zlomky původních cen.

Odjezd z Prahy je naplánován na pátek 22. března ve večerních hodinách a návrat v pondělí 25. března brzy ráno. Běžná cena zájezdu (bez vstupenek na veletrh a Hop Top Show) je 3700,- Kč/os. V případě, že správně odpovíte na níže uvedenou otázku a budete vylosováni, získáte slevu pro dvě osoby ve výši 50 % ceny zájezdu, tzn., že jeden z Vás pojede zcela zdarma.



A nyní soutěžní otázka:

Který světoznámý horseman se letos objeví na Equitaně i se svou ženou? Jak zní jejich jména?



Odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu: redakce@jezdectvi.cz. Nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo. Ze správných odpovědí vylosujeme 13. 1. 2013 ve 13 hodin šťastného výherce.

 

GRATULUJEME Janě Strnadové, která byla z celkem patnácti došlých odpovědí (všechny byly správné, správná odpověď zněla Pat a Linda Parreli) vylosována a získává slevu na zájezd.




Další podrobnosti o zájezdu získáte na adrese: equitana@ppa.cz, resp. na tel. 221 602 324 (kontaktní osoba Olga Pešková). Zde se také mohou hlásit další zájemci o zájezd. Získáte také zlevněné vstupenky, které samozřejmě mohou objednat i ti z vás, kteří se na Equitanu vypraví vlastní dopravou. Ušetříte až 5 € na jedné vstupence. Návštěvníci, kteří se chystají na Equitaně strávit více dní, mohou objednat výhodnou All Inclusive vstupenku (rovněž na mailu equitana@ppa.cz).

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.