Hubertova jízda v Equiservisu již zítra!

Již zítra, 17. 11. 2011 se v prodejně Equiservis jede tradiční Hubertova jízda. Zábavný a doprovodný program je skutečně bohatý, cenové nabídky a nákupní akce lákavé. V průběhu dne budou navíc na vaše otázky osobně odpovídat v prodejně Equiservis odborníci na slovo vzatí: veterinářka a fyzioterapeutka MVDr. Zuzana Žežulková, na téma sedel a sedlání Ing. Stanislav Hakr, o dekách a dekování Ing. Jan Houštecký.

Celá akce startuje v 9 hodin otevřením prodejny. Po celý den na vás čeká chutné občerstvení od společnosti Golem, hudba v režii Ludvíka Jandourka, zábavné soutěže pro děti i dospělé s oblíbeným moderátorem Alešem Suchánkem. Výhodný nákup s výjimečnými slevami bude sladkou odměnou pro každého, kdo 17. 11. 2011 navštíví prodejnu Equiservis.

A jaký bude program?
Zábavný program začíná v 10:00 hod.
V 11:00 hodin se spustí seriál odpovědí v rámci Odborné poradny. Jako první bude na vaše otázky zaslané na email soutez@equiservis.cz odpovídat odborník přes pohyb a zdraví koní – veterinář a fyzioterapeut MVDr. Zuzana Žezulková.
Ve 12:30 se ujme slova Ing. Stanislav Hakr, který bude probírat téma sedel a vše kolem sedlání.
V 15:00 vás na diskusi pozve Ing. Jan Houštecký, který se s vámi podělí o zkušenosti a poznatky z oblasti dek a dekování.

Máte-li jakýkoli návrh na téma k diskuzím, rozhodně neváhejte a napište na email soutez@equiservis.cz

V 15:30 hodin začne prezentace značky Böckmann, kterou povede osobně sám majitel společnosti p. Böckmann. Řešíte-li nákup přepravního prostředku pro své koně, máte jedinečnou šanci získat rady a postřehy od skutečného mistra, který díky rodinné, více jak 50 let prosperující firmě, patří ve svém oboru k absolutní špičce a to nejen v Německu. Před prodejnou si budete moci prohlédnout nejen stálou výstavu přepravních přívěsů, ale mimořádně i exkluzivní a komfortní truck. Navíc pouze tento den získáte na výrobky Böckmann jedinečnou a neopakovatelnou slevu.

V 16:00 program pokračuje slavnostním vyhlášením Ceny Jezdci.cz Fair Play 2011. Tuto cenu vyhlásil server Jezdci.cz, který tak dal prostor vyniknout těm, kteří upřednostnili morální zásady a chování fair-play nad možností vítězství.

Hodnotné ceny a milé překvapení budeme rozdávat v oblíbené tombole, která se bude losovat  v 16:30 hodin. Každý z vás dostane, jako malý dárek, při vstupu do prodejny 1 slosovatelný lístek. Za každé utracené 2.000 Kč získáte při placení u pokladny lístek další. V případě, že nebudete chtít v prodejně čekat na losování do odpoledních hodin nevadí, o svou případnou výhru rozhodně nepřijdete. Stačí, když na sebe necháte na losovacím lístku napsaný kontakt a prodejní personál vás bude o výhře ihned telefonicky informovat.   

Nyní si můžete v klidu projít souhrn aktuálních cenových nabídek, akcí a slev, které můžete právě v den konání Hubertovy jízdy využít.

Slevy až 70 % na nově přidané zboží v sekci OUTLETU.

Exkluzivní a neopakovatelná cenová nabídka značky Böckmann připravena pouze pro tento den:
- Představení nového modelu Opel Movano
- Prezentace značky Böckmann samotným majitelem společnosti p. Böckmannem
Kdo zvažuje koupi přepravního vozíku pro své koně by si tuto akci rozhodně neměl nechat uniknout. Nabídka je opravdu jedinečná a rozhodně se VYSOCE vyplatí.

30% sleva na jezdecká Perka Ariat® CobaltTM XR/QUANTUM Performer Pro a Devon Pro.

30% sleva na všechny uzdečky značky Euroriding.

Sleva 10%, 15%, 20% na všechny výrobky Pavo, Arion a Biofaktory. Výši slevy si vylosujete na prodejně při placení.

2+1 na všechny výrobky značky HV Polo. Nakupte jakékoli 2 výrobky značky HV Polo a třetí máte zdarma. POZOR, máme pro vás připravené NOVÉ MODELY!

2+1 na všechny výrobky značky Effol. Nakupte jakékoli 2 výrobky značky Effol a třetí je váš zadarmo.

Ke každé zakoupené nepromokavé termodece Cassini Kombi získáte navíc odpocovací deku Cassini fleece ZDARMA. Vybrat si můžete velikost i barvu.

1+1/2 Pikeur. Ke každé zakoupené zimní bundě / kabátu z nové kolekce Pikeur 2011/2012 získáte 50% slevu na jakýkoli další výrobek značky Pikeur.

1 + 1 ZDARMA na výrobky EQUISTRO – akce platí na výrobky Flexadin, Energy booster a Dermanorm.

Kupte 2 x 3l Allkraft Lněný olej a získáte 1l ZDARMA.

Akce Dromy – nakoupíte-li jakékoli 2 výrobky značky Dromy, získáte Bylinnou hojivou mast 0,5 l v hodnotě 245 Kč za 1 Kč.

Přijďte strávit příjemný den ve společnosti odborníků i laiků z jezdecké veřejnosti.
Těšíme se na vás v nové prodejně EQUISERVIS, Obchodní 977, Rudná u Prahy.
Váš Equiservis

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.