Lednové akce v Dance and Jump

Dovolte nám, abychom Vám jménem společnosti Dance and Jump popřáli hodně štěstí a zdraví v novém roce a nabídli Vám naše atraktivní lednové akce. V lednovém čísle časopisu Jezdectví naleznete Novoroční slevový kupón, který bude možné uplatnit v prostorách obchodního domu Dance and Jump v Praze, a to v sobotu 19. ledna a výjimečně také v neděli 20. ledna, kdy bude otevřeno od 10.00 do 18.00. Sleva 15% bude platit po předložení kupónu na kompletní neakční jezdecký sortiment a to včetně kosmetiky, krmných doplňků a krmiva!

V neděli 20. ledna zahajujeme VELKÝ VÝPRODEJ zimních kolekcí oblíbených firem Pikeur, HV Polo, Cavallo a Equiline. Nakupujte se slevou až 50% a užijte si vysokou kvalitu a moderní design.  

Sháníte na novou jezdeckou sezónu kvalitní sedlo za málo peněz? Právě pro Vás je tu od neděle 20. ledna výprodej skladových zásob sedel. Sedla značek Prestige, Wintec, Tekna, Stübben a Wembley za neodolatelné ceny. Kompletní seznam naleznete zde.

Výhradně pro pánskou jezdeckou společnost jsme připravili exkluzivní akci pod názvem „I MUŽI MAJÍ SVÉ DNY“ :) Opět od neděle 20. ledna bude možné zakoupit luxusní pánskou jezdeckou módu Animo se slevou 50% a to až do odvolání. Buďte na koni s italskou firmou Animo a oslňte okolí luxusní módou za skvělé ceny.

Věříme, že Vás naše jedinečná lednová nabídka osloví a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Váš Dance and Jump Team

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.