Ochutnávka z Jezdectví: Jezdecké maminky, všechno nej k svátku!

Maminky jezdkyň a jezdců, to je opravdový fenomén. Samozřejmě každá maminka je jedinečná, ale co musí všechno zvládnout taková „jezdecká“ maminka, je až s podivem. A protože se blíží druhá květnová neděle a s ní i Den matek, naše redakce neodolala a využila této příležitosti nejen k srdečné gratulaci všem matkám, ale také k podrobnému zjištění, co maminky známé ze závodů (nebo i ty, které kvůli nervům raději zůstávají doma na telefonu) všechno absolvují. Třináctka maminek má přání v květnovém Jezdectví, a uvnitř tohoto článku můžete posílat další gratulace!

Iva Baďurová pro maminku Zuzanu:

Máma mi s koňmi fyzicky pomáhá jen občas, ale o to víc mi hlídá skoro veškerou administrativu jako je přihlašování na mezinárodní závody, pojištění, osvědčení o přepravě atd.
Na závodech také hlídá veškeré prezentace, schůzky a podobně, takže se o to nemusím starat a můžu se věnovat pouze koním. Taky moc dobře ví, že bych se na závodech šidila s jídlem, protože na to nemám moc času, tak mi vždy, když mám zrovna volnou chvilku připraví něco k jídlu a udělá kafe.
A hlavně v ní mám obrovskou oporu, co se všeho kolem koní týče. Věří mi i v těch momentech, kdy aní já sama sobě nevěřím. Podpoří mě i ve věcech, o kterých si ostatní myslí, že jsou nereálné. Za to jsem jí moc vděčná.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.