Ochutnávka z Jezdectví: rozhovor s MVDr. Jurajem Hanulayem

„Koně jezděte tak, abyste se na něm cítili příjemně.“ To je název rozhovoru měsíce s MVDr. Jurajem Hanulayem v červnovém čísle Jezdectví, které je aktuálně v prodeji. V 70. a 80. letech, v období aktivní sportovní kariéry dr. Hanulaye, bylo jeho úspěchů plné Jezdectví.

Ochutnávka z Jezdectví

Veterinář, ředitel bratislavské ZOO, ale hlavně reprezentant ve skocích a v drezuře (!) se na samém začátku 21. století objevil díky dr. Ronisové v Čechách a již osmý rok u nás trénuje každého, kdo se chce naučit na koni správně sedět. Pět až osm lotů hravě zvládne a rozhodně ho humor neopustí ani při tom posledním. Když bolí nožky, použije svoje sedátko, ve větší hale občas nosil malý amplion. Letos se dožívá 80 let, ovšem při návštěvě jeho hodiny tomu nemůžete uvěřit.
S MVDr. Hanulayem připravila rozsáhlý rozhovor šéfredaktorka časopisu Ing. Zdena Motyginová společně s kolegyní Kateřinou Bartůškovou. Krásné snímky pak nafotila Magdaléna Straková. Pokud ještě nemáte červnové Jezdectví koupené, pojďte si přečíst dnešní ochutnávku z tohoto materiálu (v PDF souboru pod článkem). Věříme, že pak neodoláte a pro časopis si rychle doběhnete do nejbližší trafiky.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.