Oslava narozenin v Dance and Jump

Tradiční oslava narozenin obchodního domu Dance and Jump v Praze se letos koná oproti předchozím ročníkům po dva dny a to v termínu 28.-29. 10. V pátek 28. 10. bude otevřeno od 9.00 do 20.00 hodin, v sobotu potom od 10.00 do 18.00 hodin.

Snahou je poskytnout zákazníkům příjemné nakupování ve slavnostní atmosféře, bez zbytečných návalů davů lidí a stresů. Akční i výprodejové zboží se bude průběžně doplňovat po oba dny. K většímu pohodlí zákazníků budou sloužit 3 pokladny a 2 východy. Jako každoročně ani v letošním roce nebudou samozřejmě chybět mimořádné slevy, akční nabídky, bohatá tombola, občerstvení a atraktivní dárky k nákupu.

Jedinečná nabídka, která bude v letošním roce premiérově probíhat po celé dva dny, nese název „VYBER SI SVOU SLEVU“. Zákazník bude mít možnost si z vybraných bezpečnostních vest, helem a jezdeckých bot zvolit slevu 50 % nebo k zakoupenému výrobku obdržet druhý zdarma.

Máme-li jmenovat některé výrobky z tradičních výprodejů, největším lákadlem jistě budou značkové jezdecké helmy v hodnotě 199 Kč a sleva 70 % na odpocovací deky Eskadron. Vybrané značkové rajtky jsou v nabídce 2+1 zdarma.

Jako výhradní dovozce luxusní italské značky Animo pro Českou a Slovenkou republiku nabízí Dance and Jump v tyto slavnostní dny vybrané oblečení Animo se slevou až 70 %. Nabídka se týká i vybraných výrobků z nejnovější kolekce podzim – zima.

Velmi zajímavé akční nabídky poskytli výrobci krmných doplňků Alavis, Allkraft, Biofaktory, Equistro a Leros.

Do bohaté tomboly, která bude probíhat po oba dva dny, věnovaly své produkty firmy Schockemöhle, Pfiff, Alltech, Allakraft, Alavis, Effol, Uvex, ANIMO a Klub Pony. Hlavními lákadly je uzdečka z prémiové kolekce firmy Schockemöhle, přilba Uvex či vstupenky na koňskou show Appasionata a prémiový produkt firmy Alltech Life Force Formula.

Podrobné informace o kompletní narozeninové nabídce a taxativní seznam slev naleznete na www.danceandjump.cz.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.