Oslava svátku sv. Valentýna v D&J

Blíží se svátek všech zamilovaných a my jsme pro Vás připravili již tradiční oslavu svátku sv. Valentýna, která bude probíhat od čtvrtka 14. 2. 2013 až do soboty 16. 2. 2013 v obchodním domě Dance and Jump v Praze. Pro tuto výjimečnou příležitost máme pro Vás nachystané opravdu mimořádné akce.

Celá oslava by se dala rozdělit do dvou částí. První část jsme nazvali „S LÁSKOU ANIMO ITALY“, kdy budete moci exkluzivně zakoupit luxusní pánskou jezdeckou módu a vybranou dámskou módu Animo se slevou 50%. Druhá část má název „S LÁSKOU DANCE AND JUMP“*, kdy na jakýkoliv výrobek, jehož barva je červená nebo růžová, budete mít slevu 25%! Podmínkou je, aby barva zabírala více jak 50% plochy výrobku.

Aby toho nebylo málo, ke každému nákupu nad 1.500,- dostanete po celé tři dny jako dárek Koňské zdravíčko D&J, které jsme přesně před rokem uvedli na trh a které se těší velké popularitě. Oslava svatého Valentýna bude platit i pro internetový obchod Dance and Jump, což jistě velmi ocení zákazníci, kteří pocházejí ze vzdálenějších koutů ČR či se nemohou na oslavu dostavit.

Veškeré informace k oslavě svátku sv. Valentýna naleznete na našich webových stránkách www.danceandjump.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že Vás naše nabídka osloví.

Váš Dance and Jump Team


 * Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, kosmetiku a krmné doplňky.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.