Partnership Meeting v Předlášteří

V sobotu 20. června se v Předklášteří na Jižní Moravě uskuteční nový druh semináře o koních nazvané „PARTNERSHIP MEETING“, neboli setkání s partnershipem vedený Zuzanou Prokopovou. Co může případný zvědavý divák očekávat? Jedná se o pětihodinový blok informací o partnerství koní a lidí. Je zaměřen především na seznámení s komunikací s koňmi a vyvrácení mýtů okolo tohoto druhu výcviku.

partnership


Seminář je veden vzdělávací formou s ukázkami na koních podle plemene, pohlaví, věku a stupně výcviku. Na semináři se můžete dovědět jak lze přesunout zkušenosti ze země i do sedla. Jak můžete aplikovat gymnastiku koně pod sedlem s provazovou ohlávkou. Seminář je rozdělen na dopolední a odpolední část s přestávkou na oběd. V závěru je možné položit dotazy týkající se probraných témat.

partnership



Program:
10:00 hodin začátek semináře
- Úvod do problematiky partnershipu
- Předvedení pomůcek pro práci s koněm a jejich použití
- Ukázky na koních. – výcvik ze země. Na vodítku, ve volnosti
- Úskalí kruhové ohrady. Výcvik hříbat
- Dotazy
12:00 hodin přestávka
13:00 hodin odpolední program
- Obsedání pomocí parnershipu. Jízda na provazové ohlávce
- Gymnastika krku pomocí ohlávky. Sportovní využití partnershipu
- Nakládání koní do přepravníku
- Dotazy
16:00 hodin zakončení semináře

partnership



Seminář je určen především pro majitele koní a jezdce, kteří zatím neměli možnost seznámení s komplexním systémem výchovy koní pomocí partnershipu. Pro absolventy pouze speciálně zaměřených kurzů a jejich ucelení pohledu na výcvik všestranně využitelného, spolehlivého koně. Pro zodpovězení otázek: „K čemu to vlastně je?“ a „Mohu to použít i u svého koně?“ Seminář je pouze pro diváky bez vlastních koní. Proto je vhodný jak pro nové čerpání informací, tak i pro zopakování již nabytých zkušeností, případně pro inspiraci další práce s koněm. Dává zároveň možnost divákům vyjádřit se k probíranému tématu i konzultovat své nesnáze. Měl by zprůhlednit systém komunikace s koňmi i lidem, kteří se doposud danou problematikou nezabývali. Na tento úvodní seminář dále navazují již semináře s možností účasti s vlastním koněm.

Další informace o semináři a lektorce můžete najít na www.ZuzkaProkopova.cz.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.