Psali jsme před 20 lety: Dospelí sponzormi detí?

Pri 40. výročí založenia Pionierskej organizácie v Československu sa zrodilo niekoľko dobrých nápadov a aktivit, ktoré možu priniesť už v najbližšom období zaujímavé výsledky. Jedným z nápadov bolo zaktivizovať širokú platformu tých, ktorí možu děťom urobiť sponzorov v roznych odboroch nášho společenského života. Touto formou dali dospelí děťom možnosť tak trochu nahliadnuť do svojho sveta, ukázali im širokú spoločenskú paletu, ktorú využívajú napr. aj rodičia detí – rekreačné pobyty, zaujímavé podujatia z hľadiska ochrany životného prostredia a pod.

Psali jsme...


Boli to v pravom slova zmysle akési darčeky a radi konštatujeme, že sa rozne spoločenské organizácie ujali svojej úlohy veľmi ochotne a že sa aj takto naplnila myšlienka spred mnohých rokov: urobiť z pionierskej organizácie miláčika spoločnosti. S cieľom dohnať zameškané sa rodí dobrý základ pre modernú tradíciu.

Ano, i tomto se psalo před dvaceti lety – tedy krátce před pádem komunizmu – v časopisu Jezdectví. Pojďte si s námi připomenout tento vskutku „hipologický“ materiál v celém znění... Najdete jej v příloze pod článkem. Co myslíte, dojde vůbec řeč na koně, nebo ne?

Psali jsme...

Soubory ke stažení

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.