Seminář pro pořadatele o medializaci a marketingu

V úterý 17. dubna proběhne od 14 hodin v areálu Anežského kláštera (restaurace U Anežky) v Praze 1 na Starém Městě seminář určený pro pořadatele jezdeckých závodů na téma „Medializace jezdeckého sportu a využití marketingu“.

Jeho cílem je zefektivnění prezentace partnerů a zkvalitnění mediální komunikace jezdeckých akcí. „Rádi bychom pořadatelům přiblížili, jakým způsobem komunikovat jezdecké akce v médiích, co by měla např. obsahovat tisková informace, resp. co by obsahovat neměla a jaký je rozdíl mezi tiskovou informací a autorským redakčním příspěvkem. Dalším bodem programu by mělo být zefektivnění prezentace marketingových partnerů jezdeckých akcí a s tím související servis. Naším společným cílem totiž je, aby jezdecký sport byl co nejvíce vidět a sponzoři, kteří do něj investují své finanční prostředky, byli maximálně spokojeni se svojí prezentací. Jedině tak je totiž můžeme udržet v jezdeckém sportu dlouhodobě,“ uvedl Josef Malinovský, který program semináře pořádaného Českou jezdeckou federací připravuje.


Účastnický poplatek je 500 Kč/os. vč. občerstvení. Předpokládaná doba trvání je 2 – 3 hodiny vč. diskuze. Přihlášky zasílejte (nejlépe i s ukázkou vlastních tiskových a prezentačních materiálů) na e-mail: malinovsky@cjf.cz nejpozději do 12. dubna. Semináři bude předcházet od 11 hodin tisková konference ČJF, v jejímž rámci budou mít všichni pořadatelé mezinárodních závodů, MČR a seriálových soutěží možnost dodat prezentační materiály, které budou poskytnuty zástupcům médií. Podrobnější informace získáte na uvedeném e-mailu, příp. na tel. 606 382 315 (kontaktní osoba Josef Malinovský).

Autor textu: Josef Malinovský

Kontaktní e-mail:
info@jezdci.cz
malinovsky@cjf.cz
jezdci.cz@seznam.cz
josef.malinovsky@jezdci.cz
press@ceskyskokovypohar.cz

Kontaktní telefon:
+420 606 382 315
+420 728 157 515

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.