Stolní kalendář Jezdectví 2011: Ch. Slawik – Koně z celého světa

Redakce Jezdectví vydává stolní kalendář Jezdectví 2011 s více než 50 fotografiemi nejrůznějších plemen koní z celého světa od Christiane Slawik (navíc se jmény koní). Koupit si jej můžete za 99,- Kč. Současní předplatitelé si jej mohou objednat za pouhých 49,- Kč a pokud se rozhodnete si nově předplatit Jezdectví, získáte jej pouze za 42,- Kč.

Kalendář 2011

POZOR! – MIMOŘÁDNÁ PŘÍLEŽITOST
BĚHEM VÝSTAV KONĚ V AKCI (PARDUBICE) A KŮŇ 2010 (LYSÁ NAD LABEM) ZÍSKÁTE KALENDÁŘ JEZDECTVÍ 2011: CHRISTIANE SLAWIK – KONĚ Z CELÉHO SVĚTA K ROČNÍMU PŘEDPLATNÉMU ZCELA ZDARMA!
(pozn.: předplatné je třeba zaplatit na místě)



Jak kalendář objednat?

1) pro nové předplatitele za 42,- Kč
Objednejte si roční předplatné časopisu Jezdectví klasickou cestou do 31. 12. 2010 – tj. přes Periodik.cz nebo prostřednictvím kuponu v našem časopisu. Nezapomeňte k objednávce uvést poznámku „s kalendářem 2011“. Celkem zaplatíte 690,- Kč (648,- Kč za předplatné + 42,- Kč za kalendář“). Kalendář obdržíte společně s prvním dodaným číslem časopisu Jezdectví.

2) pro současné předplatitele za 49,- Kč
Na e-mail: dopisy@jezdectvi.cz zašlete závaznou objednávku kalendáře za akční cenu pro předplatitele 49,- Kč a uveďte jméno, příjmení a korespondenční adresu pro doručení (údaje musí být shodné s těmi pro doručování časopisu). Do 3 pracovních dnů obdržíte údaje pro bezhotovostní platbu. Kalendář obdržíte s nejbližším vydáním časopisu Jezdectví (po provedení platby).

3) pro ostatní s časopisem za 71,- Kč
Na e-mail: dopisy@jezdectvi.cz zašlete závaznou objednávku kalendáře s časopisem Jezdectví za celkovou cenu 130 Kč (59,- Kč za časopis + 71,- Kč za kalendář) a uveďte jméno, příjmení a korespondenční adresu pro doručení. Do 3 pracovních dnů obdržíte údaje pro bezhotovostní platbu. Kalendář obdržíte s lednovým vydáním časopisu Jezdectví (při vyřízení objednávky do 5. prosince).

4) pro ostatní bez časopisu 99,- Kč
Kalendář si můžete zakoupit osobně v redakci Jezdectví (po telefonické domluvě – tel.: 222 317 809) na adrese Olšanská 3, Praha 3. Samostatné objednání pro doručení poštou neumožňujeme, jelikož je cenově výhodnější varianta č. 3 s časopisem.

Kalendář 2011

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.