Tréninková klinika s Pierrem Ouelletem

Na Ranči JR v Libomyšl (u dálnice Praha Plzeň, exit Příbram/Zdice) proběhne ve dnech 10. - 11. října „All Around“ training clinic s Pierrem Ouelletem, který je držitelem karet rozhodčího AQHA, APHA, NRHA, FEI, velmi úspěšným trenérem jezdců a koní v „all around“ disciplínách, několikanásobným Evropským šampionem QH, vítězem Amerikany atd.

Jezdecké lekce jsou zaměřené dle požadavků účastníků na různé disciplíny: w. horsemanship, showmanship, w. riding, w. pleasure, trail, halter (včetně posuzování koní), hunter under saddle, hunt seat equitation, reining. Vítáni jsou ovšem i amatérští a hobby jezdci. Program bude sestaven zcela na základě požadavků a potřeb účastníků s koňmi.

Pozor: Již nejsou místa pro účastníky s koňmi (pouze pro jednoho náhradníka), ale diváci jsou vítáni! Překlad zajišťen. Cena: 300 Kč na den nebo 500 Kč na dva dny. Vaše dotazy budou určitě zodpovězeny! Klinika je přínosná i pro jezdce vyznávající anglický způsob ježdění: některé soutěžní disciplíny jsou v anglickém stylu a součástí kliniky je obecná přiježděnost koně a problémy, které jdou napříč jezdeckými styly.

Kontakt: Jitka Kynclová, tel. 776 109431, e-mail kynclova@czqha.cz.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.