TÝDEN DĚTÍ V DANCE AND JUMP PRAHA

Blíží se 1.červen – „Den dětí“ a my jsme pro naše nejmenší jezdce připravili týden plný slev a akčních nabídek zaměřených především na bezpečnost během jízdy. Jezdecký sport patří mezi rizikové sporty.Úrazy v jezdeckém sportu jsou časté a mnohdy i těžké. Základem bezpečnosti v jezdeckém sportu je kvalitní bezpečnostní vybavení v podobě helmy, protipádové vesty a jezdeckých bot.

Během týdne dětí od 27.5.-1.6. 2013 nabízíme rodičům pořídit pro své děti základní bezpečnostní vybavení se slevou až 25%**!

- při koupi jezdecký bot – sleva 10% + KŠILTOVKA ZDARMA
- při koupi jezdeckých bot spolu s protipádovou vestou či helmou – sleva 15% + TÍLKO ZDARMA
- při koupi protipádové vesty společně s jezdeckou helmou – sleva 20% + POLO TRIČKO ZDARMA
- při koupi protipádové vesty, jezdecké helmy a bot zároveň – sleva 25% + MIKINA ZDARMA

Příklad: Protipádová vesta USG 2.330,- + jezdecká helma Casco 1.190,- + kožená perka Horze 990,- → CELKOVÁ CENA 4.510,- → během Týdne dětí SLEVA 25%, což znamená, že ušetříte 1.127,-!

Připravuje se Vaše dítě na zkoušky základního výcviku? Či již máte doma malého závodníka a potřebujete nové závodní vybavení? Neváhejte a navštivte náš obchodní dům v Praze během „Týdne dětí“ a získejte k dětskému jezdeckému saku a závodním rajtkám luxusní závodní tričko nebo košili Equiline v hodnotě 990,- zcela ZDARMA*!

Během „Týdne dětí“ nebude chybět výprodejový koutek, kde naleznete volnočasové dětské oblečení se slevou až 80%. Každý dětský zákazník obdrží atraktivní dárečky od knižního klubu PennyGirl. Neváhejte a přijďte během TÝDNE DĚTÍ výhodně vybavit své ratolesti na jezdecké tábory, kurzy, hodiny či zkoušky.

Více informací o akci a novinkách naleznete na www.danceandjump.cz.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

               
Váš Dance and Jump Team

* Akce a slevy neplatí na zboží v akci či výprodeji. Nelze kombinovat s jinými slevami. **Akce Týden bezpečnosti platí i pro internetový obchod D&J.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.