Ve Zduchovicích jsme trénovali jsme s Davidem O´Brienem

Ve dnech 22. - 24. 2. 2007 proběhlo v Jezdeckém areálu Zduchovice skokové soustředění "training clinic" úspěšného irského skokového reprezentanta pan Davida O´Briena. David O ´Brien je úspěšný irský skokový reprezentant, vítěz několika velkých cen a trenér irských juniorů a i v letošním roce přijal pozvání do Čech od Ing. Ladislava Krulicha.


V letošním roce se mimo sester Míši a Lucky Krulichových (s koňmi - Nikola, Fík, Destiny, Mars Star, Cadillac, Horse and More Catani, Cherzí a E.T. Loricus) zúčastnili tohoto soustředění Veronika Krátká (Concord), Přemek Adam (Alango), Milena Fialová (Sága) a Bára Žáčková (Maximo Copilot).

Jezdci pracovali v lotech po dvou koních.Všichni účastníci ocenili naprosto profesionální a precizní přístup Davida k práci. Podle úrovně jezdců a koní v jednotlivých lotech se pracovalo na kontrole pohybu a správných vzdálenostech, skokové gymnastice a vždy na precizním sedu. Poslední den absolvovali všichni individuálně náročný cvičný parkur.

Pro tyto juniory je jistě setkání s osobností Davida O´Briena cennou zkušeností, které všichni využili i k diskusím a otázkám. Mimo jiné jsme se dozvěděli, že David plánuje účast na pražském CSIO a kdo si pamatuje jeho loňský rozhovor v Jezdectví, tomu prozradíme, že se David od minulé návštěvy Čech oženil.



Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.