Veletrh Equitana 2017

Letošní ročník veletrhu EQUITANA - světové události pro milovníky koní a jezdeckého sportu - se koná od 18. do 26. března na výstavišti v Essenu. Na Equitaně bude prezentovat své zboží 860 vystavovatelů z 22 zemí - od jezdeckých potřeb, krmiv a farmaceutických produktů, vybavení stájí a jízdáren až po techniku pro pastviny. Samozřejmě budou vystaveny koně všech ras, které budou předváděny v arénách přímo ve veletržních halách. Denně jsou na programu desítky praktických demonstrací, veterinárních seminářů a dalších vysoce kvalitních přednášek. Aktualizace 17. 3. 15:00 HOD: Již zítra začíná veletrh Equitana. Čtenáři Jezdectví se mohou těšit na reportáž již v dubnovém čísle!

Aktualizace 13. 12. 15:50 HOD: Letošní Hop Top Show ponese název Passepartout a bude vyprávět příběhy z dětství - nejkrásnějšího období života. "Passepartout" slibuje skvělou podívanou a dechberoucí jezdecké představení. Show odstartuje 18. března s dalšími představeními 22., 24. a 25. března.

 

 

 

Součástí programu bude večerní přehlídka „Hřebci“, show Pata Parelliho, Ingrid Klimke, voltižní show a úchvatná „Hop Top Show“, která představí špičková čísla nejvyšší jezdecké i choreografické úrovně.

Agentura Progres Partners Advertising zajišťuje vstupenky ZDARMA a autobusový ZÁJEZD na poslední dva dny Equitany, kde probíhají masivní výprodeje s lákavými slevami a kde kromě celodenních přehlídek a seminářů můžete navštívit i sobotní Hop Top Show.

Veškeré informace získáte na mailu equitana@ppa.cz nebo telefonu 277 010 660.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.